MENÜ

Milan'da Donnarumma depremi

Milan, Gianluigi Donnarumma'nın 2018'de bitecek sözleşmesini uzatmak için yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

Milan'da Donnarumma depremi

İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden Milan'da forma giyen ve geleceğin en yetenekli kalecilerinden biri olan gösterilen Gianluigi Donnarumma'nın 2018'de sona erecek sözleşmesinin yenilenmeyeceği açıklandı.

Adı sık sık Real Madrid ve Manchester United ile anılan genç file bekçisinin yeni adresinin neresi olacağı şimdiden merak konusu.

İtalyan Kulübü, genç kalecinin dünyaca ünlü menajeri Mino Riola ile bir toplantı geçekleştirdi. Taleplerini ileten Donnarumma cephesi istediği yanıtı alamadı ve sözleşme yenileme görüşmeleri askıya alındı. Milan'ın gelen tekliflere açık olabileceği ve maddi kazanç sağlamak için teklifleri değerlendirebileceği belirtiliyor.


Yeni Malatyaspor'da Issiar Dia bombası


Milan'dan açıklama

Milan CEO'su Marco Fassone, düzenlenen basın toplantısında Gianluigi Donnarumma'nın yeni sözleşme tekliflerini geri çevirdiğini açıkladı.

Fassone açıklamalarında, " Menajer Mino Raiola, Donnarumma'nın Milan ile sözleşme yenilemeyeceğini bize bildirdi. Oyuncunun almış olduğu bir karar..." ifadelerine yer verdi.




Haberin Devamı
YORUM YAZ