MENÜ

Gaziantepspor'da ayrılık!

Sezonu Gaziantepspor'da geçiren kaleci Gökhan Değirmenci, sözleşmesini feshettiğini Lig Radyo'da duyurdu.

Gaziantepspor'da ayrılık!

Sezonu Gaziantepspor'da geçiren kaleci Gökhan Değirmenci, sözleşmesini feshettiğini Lig Radyo'da duyurdu.

Ömer Necati Albayrak'ın sunduğu Mixed Zone programına konuşan tecrübeli eldiven, Kırmızı-Siyahlılar'da kabus gibi geçen sezonu değerlendirirken çarpıcı açıklamalarda da bulundu. Söze sıkça yaşanan hoca değişikliklerinden başlayan Gökhan, "Süper Lig'de sık hoca değiştirilmesinin bir etki ettiğini düşünmüyorum. Sadece bir hava değişiyor, taktiksel anlamda bir katkı yapmıyor. Çünkü farklılığa adaptasyon uzun sürüyor. Ben istikrardan yanayım" derken "Biz de bu sezona geç başladık, hoca krizi vardı. Sonrasında kötü gitti işler, hoca değişti, toparlayamadık. İbrahim Üzülmez geldi daha sonra. Onunla nasıl oynamamız gerektiğini bulmuştuk aslında ama yollar kısa sürede ayrıldı. Bülent hocayla zaman zaman çıkışlarımız oldu ama aksilikler hep üste üste geldi ve malesef Gaziantepspor gibi bir kulüp lige veda etti. Arkadaşımızın intihar etmesi de takımı çok etkiledi" sözlerini sarf etti.

'Sözleşmemi feshettim'

Takımdaki geleceği hakkında da konuşan Gökhan Değirmenci, "İkinci yarıda yabancı bir kaleci alındı, fazla şans bulamadım ve yönetime ayrılmak istediğimi söyledim. Onlar da şu anda anlayışla karşıladılar. Bugün itibariyle Gaziantepspor'dan ayrılmış bulunuyorum. Aldığım teklifler var. Hatta bir takımla bayağı da ilerlettik görüşmeleri. Bu işi de anlamıyorum, görüşülüyor, ikinci kez görüşelim diyorlar. Neyi görüşeceğiz. Buradayız, konuşalım işte. (Gülüyor.)"

'Uçaktan kaleye'

Son olarak yabancı sevdasına vurgu yapan başarılı kaleci önemli tespitlerle sözlerini noktaladı: "Bizim ülkemizde yabancı sevdası var. Bir Türk oyuncu olarak, iyi yabancıyı istiyoruz. Bize değer katıyor. Ancak senin altında seviyede biri geldiği zaman kimse salak değil anlıyorsun ama o oynuyor. Kendi adıma demiyorum, genel bu. Ben bu sezona başladım, 6. haftada bir hatam olmadan kesildim. Hocamız da 'Senlik bir durum yok, anla beni' dedi. Sonra ondan memnun kalmadılar, yine ben oynadım. Devre arasında yine kaleci aldılar. Victor uçaktan indi maça çıktı, ki o zaman kötü oynamıyordum. Böyle yapılınca rekabet ortamı yok oluyor. Ben nasıl rekabet edeceğim ki sen uçaktan inen adamı 2 gün sonra kaleye koyarsan. Gelen adam da rahatlar, 'Bu kaleci katletti herhalde bunları, beni uçaktan kaleye koydular' der. Ben oynadığım maçlarda elimden gelen her şeyi yaptım. Vicdanım rahat" dedi.



Haberin Devamı
YORUM YAZ