MENÜ

'En doğru isim Ertuğrul Sağlam'dı'

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, 2 yıllık anlaşmaya vardıkları teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, projeleri ve hedefleri için en doğru isim olduğunu söyledi.

'En doğru isim Ertuğrul Sağlam'dı'

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, 2 yıllık anlaşmaya vardıkları teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, projeleri ve hedefleri için en doğru isim olduğunu söyledi.

Adil Gevrek, Malatyalı sivil toplum örgütleri, iş adamları, sponsorlar ve bir grup taraftar ile iftarda bir araya geldi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Gevrek, teknik direktör konusunda birinci aday olan Ertuğrul Sağlam ile anlaştıklarını belirterek, "Uzun zamandır bir hoca arayışımız vardı. Birinci sırada da Ertuğrul Sağlam vardı. İnandığımız ve hedeflediğimiz 3 yılda Avrupa kupalarına gitme hedefine Ertuğrul Sağlam ile gidebileceğimizi düşündük. En doğru isim kendisiydi. Hoca transferini de bitirmiş olduk. Kendisiyle prensip anlaşmasını yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerde imzaları atacağız." diye konuştu.

Malatya kentinin 11 yıl aradan sonra Süper Lig’de temsil edileceğini aktaran Gevrek, "Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Hoca tercihi ile transferler konusunda titiz ve dikkatli davranıyoruz. Birkaç transferimiz oldu. Bundan sonra da devam edecek. Hocamızla istişare içinde çok iyi transferler yaparak, Malatya şehrini, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Üst düzey futbolcularla ilgileniyoruz"

Başkan Adil Gevrek, 3-4’ü ülkelerinin milli takımında forma giyen 5-6 üst düzey futbolcuyla ilgilendiklerini belirtti. Geçen sezonlarda yaptıkları transferlerde isabet sağladıklarını dile getiren Gevrek, şunları kaydetti:

"İlgilendiğimiz üst düzey 5-6 oyuncu var. Bu oyuncuların en az 3-4’ü kendi ülkelerinin milli takımında forma giyen futbolcular. Titiz ve dikkatli davranıyoruz. Süper Lig’e çıkmamız kolay olmadı ama burada kalmak daha zor. Bunun için çok doğru transferler yapmamız lazım. Üç senedir çok şükür yaptığımız transferde, özellikle yabancılarda doğru adımlar attığımızı düşünüyoruz. İnşallah bu sene de en az hatayla transferleri sonuçlandıracağız."

Geride kalan sezonda TFF 1. Lig’de mücadele eden kadrodan kalacak ve gidecek futbolcular olduğuna değinen Gevrek, "Kalacak ve gidecek futbolcular konusunda hocamızla birkaç gün içinde gerekli toplantıları yapıp, kararını vereceğiz. Kalacak da gidecek de var. Önümüzdeki günlerde doğru transferler yapacağımıza inanıyorum. Malatya’ya uyum sağlayacak ve Malatya’yı istediği noktaya taşıyacak transferler olacak." diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ