MENÜ

Yusuf Şimşek'ten olay Arda Turan yorumu

Ünlü teknik direktörü Yusuf Şimşek, uzun süredir gündeme meşgul eden , Arda Turan - Fatih Terim krizini de değerlendirdi.  Yusuf Şimşek, Fatih Terim olduğu sürece Arda'ya Milli Takım kapılarının kapandığını söyledi.

Yusuf Şimşek'ten olay Arda Turan yorumu

Bu sezon Mersin İdman Yurdu ve Bandırmaspor’u çalıştıran Yusuf Şimşek, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. Gündeme dair soruları da yanıtlayan Yusuf Şimşek, Arda Turan - Fatih Terim krizini de değerlendirdi.

‘Hatalarımdan ders aldım’
"Hem Mersin hem Bandırmaspor gerçekten zor süreçlerdi. Mersin’e giderken yönetimden transfer sözü almıştım. Bu sözü tutamadılar ancak ellerinden geleni yaptılar.Bu nedenle iyiki gelmişim diyorum. Transferleri yapabilseydik Mersin kesinlikle ligden düşmezdi. Bandırmaspor’dan teklif aldığım zaman daha iyi fırsatlar için bekleyebilirdim. Üst üste iki hata yaptım ancak bu hatalarımdan ders aldım"

‘Gelecek teklifleri bekliyorum’
"Şu anda Antalya’da tatildeyim. Gelecek teklifleri bekliyorum. Gelmezse de bir kaç ay sonra yurt dışına gidip antrenörlüğümü geliştirmek adına farklı takımları takip edip izleyeceğim"

‘Beşiktaş’ı tebrik etmek lazım’
"Bu sene şampiyonluğu hak eden bir Beşiktaş vardı. İnanılmaz maçlar çıkardılar. Geçen yıl daha iyiydiler, Sosa ve Gomez’in gidişi takımı etkiledi ancak gelen oyuncular da iyi iş çıkarttılar. Kaleci hatası olmasaydı Avrupa’da da devam edebilirlerdi. İyi bir sezon geçirdiler, Beşiktaş’ı tebrik etmek lazım"

‘Hedefim 3 büyük takımdan ikisini çalıştırmak’
"Her hocanın kariyerinde belirlediği hedefler vardır. Benim de hedefim 3 büyük takımdan ikisini çalıştırmak"

‘Fatih Terim olduğu sürece Milli Takım Arda’ya kapılarını açmaz’
"Arda’nın artık geri döneceğini düşünmüyorum .Özellikle Fatih Terim olduğu sürece Milli Takımın Arda’ya kapılarını açacağını sanmıyorum. Arda’nın yaklaşımı hoş olmadı, gençliği de bunda etkili oldu. İster Barcelona olsun, ister başka bir takıma gitsin bu olay Arda’nın arkasından eksi olarak gelecektir"

'Milli Takımın Dünya Kupası şansını görmüyorum’
"Milli Takımın Dünya Kupasına katılmasına pek şans vermiyorum. Maçlara iyi başlayamadık. Kosova’yı yendik ancak Kosova çok güçlü bir takım değil. Fatih Hoca’nın bir lafı var ‘’Biz bitti demeden bitmez’’, inşallah bu şekilde olur.

‘Eto’o Barcelona ise Vagner Love Atletico Madrid’dir’
"Eto’o Barcelona ise Vagner Love Atletico Madrid’dir. Eto’o iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra iyi de bir lider. Vagner Love’u tanımıyorum ancak bana göre Eto’o Hagi ile beraber ülkemize gelen en büyük topçu"

Haberin Devamı
YORUM YAZ