MENÜ

Yıldırım Demirören'den Arda Turan açıklaması

Yıldırım Demirören, TRT Spor'da katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor. Demirören, gündemi meşgul eden Arda Turan krizi ile ilgili olarak kararı hemen verdiklerini bu kararın da süresiz kadro dışı olduğunu açıkladı.

Yıldırım Demirören'den Arda Turan açıklaması

Yıldırım Demirören, TRT Spor'da katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor. Demirören, gündemi meşgul eden Arda Turan krizi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Demirören'in o açıklamaları:

"Arda olayını uçak indikten sonra öğrendim. Bana mesaj geldi. Olaydan hemen sonra öğrendim diyebiliriz. Daha sonra sabahı bekledim. Hocamızla yönetim kurulu kararımızı ilettik, hoca da kendisinin de böyle düşündüğünü söyledi. Daha sonra da kararı oyuncuya ilettik. Arda olaydan sonra beni aradı. Ama ne konuştuğumuz ikimiz arasında. Arda için kararımız süresiz kadro dışı kalmasıydı. Daha sonra bir metin hazırladık."

"Affedilebilir bir duruma.."

Hocamız Arda'nın affedilebilir bir duruma getirme düşüncesiydi. Fakat malesef Arda Turan basın toplantısında bıraktığını açıkladı. Arda'yı korumamız gerekiyor. Çünkü bir dünya markası. Ben TFF başkanıyım. Bizim konumumuz Mevlana gibi. Herkese kolumuzu açarız. Ben markamızı kazanmaya çalıştım. Bilal Meşe'yi de arayarak dava açmamasını rica ettim.'

Referandum vurgusu

"Referandumdaki olaylar nedeniyle; Arda'ya bir vurulurken, üç vurulmaya başlandı, buna katılıyorum. Kişisel olarak bize kızgın olanlar, çıkarları için olayı büyüttüler. Milli mücadele, kişisel kavganın üstünde olmalı. azılanlar, hakaretler... Medyadaki şeyler beni başka türlü etkiler, gencecik çocukları başka türlü etkiler. Bu sezon bütçemize prim koymadık, bunu bile tartıştılar!

'Primleri TFF çalışanı sızdırmıştır'

"Primleri, Fatih Terim'in sözleşmesini TFF'de çalışan birileri sızdırmıştır. Bu kişileri bulabilmem imkansız. FETÖ soruşturması kapsamında 150 kişi işten çıkarıldı. Bize gelen bilgiler dahilinde işten çıkarmalar yaptık"

"Emniyet mensubu meşale soktu"

"Eskişehir-Göztepe finalinde 2 yarı toplam 38 dakika uzatma oynandı. Rekor olabilir. Bu işlerin bitmesi lazım...Yarın haberlerde çıkar, Eskişehir-Göztepe maçında o meşaleleri sokan emniyet mensubu da var!"

Haberin Devamı
YORUM YAZ