MENÜ

Ronaldinho, Barcelona'ya geri dönüyor

30 Haziran'da Camp Nou'da Manchester United Efsaneleri'ne karşı oynanacak maçta Brezilyalı yıldız Ronaldinho da Barça Efsaneleri'yle sahaya çıkacak.

Ronaldinho, Barcelona'ya geri dönüyor

Barça Efsaneleri'nin teknik direktörü Jose Mari Bakero, Manchester United Efsaneleri'yle oynanacak maç için bir ay önce anons ettiği kadroya üç yeni isim ekledi. Ronaldinho, Edgar Davis ve Simao Sabrosa da 'emekli Kırmızı Şeytanlar'a karşı sahada olacak. Böylece 2003-2008 yılları arasında Barça forması giyen Brezilyalı star evine dönüyor.

Camp Nou'da oynanacak maç 30 Haziran günü Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak.

Yeni eklenen isimlerle Barça Efsaneleri’nin son kadrosu şu şekilde: Ronaldinho, Edgar Davis, Simao Sabrosa, Angoy, Guzmán, Juan Carlos, Popescu, Nadal, Belletti, Andersson, Dehu, Edmílson, Goikoetxea, Mendieta, Giuly ve Julio Salinas.

Öte yandan, Manchester United Efsaneleri için forma giyecek bazı isimler şöyle: Blomqvist, Fortune, Poborsky, Berbatov, Ji Sung Park, Silvestre ve Dwight Yorke

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta, Ronaldinho’nun samba yaptığı maçta Real Madrid Efsaneleri’ni Giuly (2) ve Simao Sabrosa’nın golleriyle 3-2 yenen Barça Efsaneleri, 2 Eylül’de rövanş maçı için Old Trafford’da sahne alacak.

FC Barcelona ve Manchester United efsaneleri arasındaki maçın bütün geliri Sant Joan de Déu Hastanesi’nin PCCB (Barcelona Pediatrik Kanser Merkezi) projesine gidecek. Leo Messi, bu proje için fon toplanmasına yardımcı oluyor. Geçtiğimiz haftalarda Messi gol sevincini kanser hastalığıyla mücadele eden çocuklara armağan etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ