MENÜ

Jeremain Lens'e Aykut Kocaman engeli!

Teknik Direktör Aykut Kocaman oyunu tek yönlü oynadığı için Hollandalı oyuncunun transferinde fazla ısrarcı davranmıyor. Yönetim hem Lens hem de Sunderland ile görüşmeleri sürdürse bile aradaki ciddi fark transferi güçleştiriyor.

Jeremain Lens'e Aykut Kocaman engeli!

Fenerbahçe’de Jeremain Lens’in oyunu tek yönlü olarak oynaması Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı düşündürüyor...

Hollandalı futbolcunun savunmaya fazla yardım etmemesi sebebiyle sarı-lacivertliler transferde çok ısrarcı davranmıyor. Bu nedenle Lens’e, istediğinin altında bir ücret önerildi. Sunderland ile de kiralama görüşmeleri sürüyor.Kocaman, futbolcunun hücumda yaptıklarının çok önemli olduğunu ve Lens’in yetenekli bir oyuncu düşünüyor. Ancak kafasındaki oyun sisteminde bu bölgede oynayan oyuncunun geriye gelip savunmaya da yardımcı olması gerekiyor.

Fenerbahçe'de Dirar ve Mathieu transferinde sona gelindi

Hollandalı ise bu noktada eksik kalıyor. Bazı maçlarda eli belinde olan ve oyunu tek taraflı düşünen Lens’in transferi gerçekleşirse bu konudaki sıkıntı üzerinde çalışmalar yapılacak.

Olumlu gitmiyor

Lens ve Fenerbahçe arasında rakamlarda ciddi fark bulunuyor. 3 milyon euro garanti ücret talep eden Hollandalı futbolcunun maliyeti maç başı ve bonuslar da eklendiğinde 4 milyon euroyu bulacak. Sarı-lacivertliler ise bundan bir milyon euro daha az teklif ediyor. Ayrıca Sunderland kulübü ile de görüşmeler çok olumlu gitmiyor.

Kaynak: Skorer

Fenerbahçe'de operasyon! Kocaman neşteri vurdu


Sivasspor'dan Fenerbahçe harekatı

Haberin Devamı
YORUM YAZ