MENÜ

Beşiktaş'ta yeni rota Rodriguez

Kartal, Meksika ekibi Cruz Azul’un Şilili yıldızı Martin Rodriguez’in peşine düştü. Siyah-Beyazlılar’ın, 22 yaşındaki futbolcu için menajeri aracılığıyla ilk teması kurduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta yeni rota Rodriguez

Gelecek sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, son olarak gözünü Meksika ekiplerinden Cruz Azul’un genç yıldızı Martin Rodriguez’e dikti. Beşiktaş’ın scouting ekibinin başında yer alan Gökhan Keskin’in olumlu raporu sonrasında kulübün gündemine giren Şilili futbolcu için yönetimin, oyuncuyla menajeri aracılığıyla ilk teması kurduğu bildirildi.

Başta sol kanat olmak üzere zaman zaman sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabilen 22 yaşındaki yıldız adayı için kulübünün 3 milyon Euro’luk (12 milyon TL) bir bonservis bedeli belirlediği ifade edildi. Siyah-Beyazlılar’ın, Rodriguez hamlesiyle hem kadrosunu takviye edip hem de gençleştirmeyi hedeflediği belirtildi.

42 maça çıktı

Geçen sezonun ilk yarısında Şili temsilcisi Colo Colo’da görev yapıp 21 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu, 7 gol atmıştı. Rodriguez, ikinci yarıda ise Cruz Azul formasıyla 21 maça çıkıp 2 gollük performans sergiledi.

Beşiktaş şokta! Aboubakar'a sürpriz çağrı...



Haberin Devamı
YORUM YAZ