MENÜ

Sivasspor'dan Fenerbahçe harekatı

Bir sezon aradan sonra döndüğü Süper Lig’de fırtınalar estirmek isteyen Sivasspor, transferde bombayı patlattı. FANATİK’in hafta başında duyurduğu Volkan Şen’de mutlu sona ulaşıldı. Sırada ise Emenike var.

Sivasspor'dan Fenerbahçe harekatı

Takımı şampiyon yaptıktan sonra genel kurulda yönetimini güçlendiren Başkan Mecnun Otyakmaz, Sivasspor’a flaş isimleri getirmek için düğmeye bastı. Fenerbahçe’nin kadrosunda düşünmediği bazı isimlerle görüşmelere başlayan Kırmızı-Beyazlılar, özellikle hedef olarak Volkan Şen’i gündemine almıştı.

Sarı-Lacivertli takımdan onay alan Yiğidolar, Volkan Şen’i de ikna etmeyi başardı. Taraflar arasında yapılan görüşmelerde mutabakata varıldığı öğrenilirken bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncunun kiralık olarak kadroya katılacağı gelen haberler arasında. Sivasspor’un Fenerbahçe operasyonu bununla da sınırlı değil. FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre Sivassporlu idareciler Emenike için de devrede.

Hayaller İngiltere!

West Ham’da kiralık oynadığı dönemde Premier Lig’de kalmayı çok istediğini açıklayan, menacerine yine kendisine İngiltere’den kulüp bulmasını isteyen Nijeryalı oyuncuya talip çıkmadı. Sivas’ın daha önceki teklifine olumsuz yanıt veren Emenike’nin bu kez vereceği yanıt merakla bekleniyor. Sivasspor, Emenike’yi de renklerine bağlamayı çok istiyor.


Beşiktaş, Musa Çağıran için hamlesini yaptı

Haberin Devamı
YORUM YAZ