MENÜ

Göztepe Castro'nun peşinde

SPOR Toto Süper Lig'in yeni akiplerinden Göztepe, transfer listesine Çaykur Rizesporlu golcü Leonard Kweuke, Medipol Başakşehirli stoper Yalçın Ayhan ile forvet Mustafa Pektemek'i alan sarı kırmızılılar, Kasımpaşa'nın yıldızı Andre Castro için kolları sıvadı.

Göztepe Castro'nun peşinde

Süper Lig'deki rakipleri Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Portekizli futbolcuya yıllık 1 milyon 300 bin euro teklif edildiği öğrenilirken, Kasımpaşa ile sözleşmesi biten 29 yaşındaki Castro'nun düşünmek için süre istediği bildirildi. Göztepe'nin ayrıca bir dönem yine Kasımpaşa'dan oynayan orta saha Oscar Scarione'yi de alternatifler arasında tuttuğu açıklandı.

Son 4 sezondur Kasımpaşa forması giyen Andre Castro, 131 lig maçına çıkıp 18 kez fileleri havalandırdı. Ülkesinin Porto ve Olhanese ile İspanya'nın Sporting Gijon takımlarından görev yapan Castro, Portekiz'in çeşitli yaş kategorilerinde 57 defa milli formayı giydi.

Geçen sezon başında İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımına giden Arjantinli Scarione ise İsviçre'nin Luzern, Thun ve St. Gallen takımlarında top koşturdu. Kasımpaşa'da 104 müsabakaya çıkan Scarione, 40 gol atarak iyi bir performans ortaya koydu. Göztepe yönetiminin kuruluş yıl dönümü olan 14 Haziran'dan bir transferi kesin olarak açıklayıp taraftara sürpriz yapacağı vurgulandı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ