MENÜ

Fenerbahçe'de sabırsız bekleyiş

Mehmet Ekici açıklandı, taraftar gözünü gelecek yeni yıldızlara çevirdi. Sarı-Lacivertliler, Valbuena, Dirar ve Ospina’yla ilgili yapılacak açıklamayı sabırsızlıkla bekliyor.

Fenerbahçe'de sabırsız bekleyiş

Fenerbahçe’de transfer fırtınası erken başladı. Lig bittikten hemen sonra beklenen ilk açıklama geldi, Mehmet Ekici sağlık kontrollerinden geçirildi. Bu sezon yeni yıldızları kampa yetiştirmeye kararlı olan yönetim, çalışmaları tam gaz sürdürüyor. Taraftarlar şimdi sabırsızlıkla transferlerin açıklanmasını bekliyor.

Fenerbahçe, Mathieu Valbuena’nın işini bitirdi. Fransız Le Progres Gazetesi’ne göre 33 yaşındaki yıldız yarın İstanbul’da olacak. Sarı-Lacivertliler, daha önce el sıkıştığı kaleci David Ospina için ise Arsenal’le anlaşma sağladı. Transferin bitmesi için Ospina’nın Kolombiya Milli Takım kampından dönmesi bekleniyor.

Bu iki ismin yanı sıra Nabil Dirar’da da mutlu son yakın. Monaco’lu sağ kanat oyuncusuna imza attırılması için artık son pürüzler konuşuluyor. Yönetim ilk olarak bu 3 yıldızla görüşmelere başlandığını açıklayacak. Transfer döneminin açılacağı 17 Haziran’dan sonra ise peş peşe imzalar attırılacak.


Beşiktaş'ta olay yaratacak transfer! Burak Yılmaz


Haberin Devamı
YORUM YAZ