MENÜ

Sergen Yalçın Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü oldu!

Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın getirildi.

Sergen Yalçın Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü oldu!

İrfan Buz ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan sarı-siyahlı kulüp, görüşme halinde olduğu Sergen Yalçın ile her konuda anlaşmaya vardı. Ertuğrul Sağlam, Mustafa Reşit Akçay ve Bülent Korkmaz gibi isimleri de bir süre gündeminde tutan doğu ekibi, en son geçen sezon Kayserispor’da görev yapan Sergen Yalçın isminde karar kıldı.

Ön anlaşma yapılan Sergen Yalçın’ın resmi imzayı birkaç gün içerisinde atması beklenirken, sarı-siyahlı yönetimin de transferi her an duyurabileceği öğrenildi.

Teknik heyet sorununu çözen Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin, önümüzdeki günlerde genç teknik direktörle bir araya gelerek transfer çalışmalarının startını vermesi bekleniyor.

Mehmet Türel - MALATYA (İHA)

Kulüpten yalanlama

Sergen Yalçın haberlerini kulübün basın sözcüsü Erdal Gündüz, yaptığı bir açıklama ile yalanladı.

Gündüz, yazılı açıklamasında, yönetim kurulunun 2017-2018 futbol sezonunda çalışacağı teknik direktör konusunda hassas davrandığını belirtti.

Bu konuda ince eleyip sık dokuduklarını aktaran Gündüz, şunları kaydetti:

"Yılların özlemi ve hasretiyle yükselmiş olduğumuz Süper Lig’de kalıcı olmak adına en doğru kararı vermenin gayreti içinde olduğumuzu taraftarlarımızın bilmesini ve bize inanmasını istiyoruz. Basında isimleri geçen veya gündemimizde olan hiçbir teknik adamla resmi sözleşme imzalanmamıştır. Kulübümüzün teknik direktör konusunda sona ulaşması durumunda resmi açıklama tarafımızdan yapılacaktır."


Milli Takım uçağında kavga! Arda Turan gazeteciye saldırdı...


Uçaktaki skandalda Fatih Terim'den şok tavır!

Haberin Devamı
YORUM YAZ