MENÜ

3.5 milyon Euro'ya Ospina da tamam!

Sarı-Lacivertli taraftarlara bir güzel haber de İngiltere’den geldi. Arsenal, Fenerbahçe’nin Ospina için yaptığı 3.5 milyon Euro’luk teklifi kabul etti. Kolombiyalı kaleci için resmi açıklama yapılması an meselesi.

3.5 milyon Euro'ya Ospina da tamam!

Fenerbahçe Yönetim transfere tam gaz devam ediyor. Sarı- Lacivertliler, geçtiğimiz sezon gündeme gelen David Ospina’da da mutlu sona ulaştı. Yönetim, sezon devam ederken Kolombiyalı file bekçisi ile görüşerek 4 yıllık ön anlaşma yapmıştı. Daha sonra Arsenal ile pazarlıklar başladı. İngiliz ekibi kapıyı 5 milyon Euro’dan (20 milyon TL) açtı. Ancak pazarlıklar sonucu taraflar 3.5 milyon Euro’ya (14 milyon TL) anlaşma sağladı. Böylece bu transfer de bitme noktasına geldi.

Haftaya gelebilir

David Ospina şu anda Kolombiya Milli Takım kampında yer alıyor. 28 yaşındaki kaleci, ülkesinin bugün İspanya, 13 Haziran Salı günü Kamerun ile oynayacağı hazırlık maçları sonrası İngiltere’ye dönecek. Ospina’nın, transfer döneminin başlayacağı 17 Haziran’da da İstanbul’a gelerek önce sağlık kontrolünden geçirilmesi ardından da sözleşmeye imza atması bekleniyor.


Aykut Kocaman: Türkiye'nin bireysel olarak en iyi kadrosu Fenerbahçe

Haberin Devamı
YORUM YAZ