MENÜ

İşte Galatasaray'da gidecek o isimler... Son dakika transfer haberleri

7 Eylül Perşembe son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray'da transferin bitimine 2 gün kala hareketli saatler yaşanıyor. Latovlevici'yi kadrosuna katarak 8. transferini yapan Cimbom'un son ana kadar çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

İşte Galatasaray'da gidecek o isimler... Son dakika transfer haberleri

Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Mariano, Maicon ve Feghouli gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray Karabükspor'dan Lotovlevici'yi kadrosuna katarak bir sürpriz hamle daha yaptı. Transferin bitmesine artık 2 gün kaldı. Sarı-kırmızılı takımın özellikle forvet bölgesine sürpriz bir transfer yapabileceği konuşulurken takımdan gönderilecek isimlerde büyük merak konusu. İşte 7 Eylül Perşembe son dakika Galatasaray transfer haberleri...

LATOVLEVICI GALATASARAY'DA...

Asamoah transferinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, sol bek transferi için Kardemir Karabükspor'un Rumen oyuncusu Iasmin Latovlevici ile anlaşma sağladı.

Tudor'un eski öğrencisi olan 31 yaşındaki sol beki kadroda görmek istediğini belirtmesinin ardından oyuncuyla temasa geçen yönetimin kısa süre içerisinde Karabükspor'la el sıkıştı.

Galatasaray'ın, Latovlevici için kulübüne 550 bin Euro bonservis ödeyeceği, 1+1 yıllık anlaşmaya varılan oyuncuya ise yıllık 800 bin Euro vereceği belirtildi.

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, kısa süre önce transfer süreciyle ilgili FANATİK'e yaptığı özel açıklamada şöyle demişti:

"Galatasaray'ın oyuncumuzla ilgisi olduğuna dair bize de bir bilgi geldi. Henüz karşı taraftan, resmi bir teklif almadık. Ancak herhangi bir girişimde bulundukları taktirde, ilk olarak kulübün menfaatlerini göz önünde bulundurup, gerekli kararı veririz."

HAKAN BALTA'YA AF YOLDA

Sol bek arayışları doğrultusunda gözler bir anda iç transfere çevrildi. Kadro dışı oyunculardan Hakan Balta’nın affedilerek takıma dahil edilmesi gündemde. 34 yaşındaki futbolcunun, sol bekte yaşanacak olası bir sıkıntıda devreye sokularak yine devre arasına kadar takımı idare edebileceği düşünülüyor.

Hakan Balta hakkındaki son kararı Tudor verecek. Balta, şu ana kadar hiçbir takımla anlaşma sağlamadı.

NEWCASTLE'NİN RODRIGUES TEKLİFİNE RET!

Galatasaray’ın Newcastle United’ın Garry Rodrigues için yaptığı teklifi reddettiği ortaya çıktı.

2016-17 sezonunun devre arasında 3.5 milyon euro karşılığında transfer edilen Garry Rodrigues’in bu sezon gösterdiği iyi performans dikkat çekiyor. Son olarak Yeşil Burun Adaları formasıyla Güney Afrika’ya iki gol atan 26 yaşındaki oyuncu, Igor Tudor’un güvendiği ismler arasında.

Hürriyet’in haberine göre, Premier Lig ekibi Newcastle United da Rodrigues’in bu çıkışını dikkatli bir şekilde izledi ve oyuncuyu kadrosuna katmaya karar verdi. İngiliz ekibinden, Galatasaraylı futbolcu için 6 milyon pound’luk (6.5 milyon euro) teklif geldi ancak sarı kırmızılı ekip bu teklifi reddetti.

Garry Rodrigues’i şampiyonluk yolunda önemli bir parça olarak gören Galatasaray kadrosunu bozmayı düşünmüyor.

DONK İÇİN KARAR GÜNÜ...

Donk’un Akhisar ile transfer görüşmeleri devam ediyor. Tudor’un rotasyon oyuncusu olarak kadroda tuttuğu tecrübeli futbolcu, yıllık ücret teklifini beğenmediği için, “Hayır” cevabını verdiği Akhisar’dan zamlı kontrat bekliyor. Eğer Akhisar 1 milyon Euro seviyesine çıkarsa, paranın belli bir kısmını da Galatasaray’ın karşılaması durumuda Manisa ekibinin yolunu tutabilir.

SON GÜN DE HER ŞEY OLABİLİR

Galatasaray’ın ana gündem maddesi transfer çalışmaları. Bu sezon kadrosunu Gomis, Belhanda, Feghouli, Ndiaye, Fernando, Maicon, Mariano, Denayer’le güçlendiren, yani 1 golcü, 1 forvet arkası, 1 sağ açık, 1 orta saha, 1 ön libero, 1 sağ bek, 2 de stoper takviyesi yapan Sarı-Kırmızılılar’ın tek eksiği sol bek kaldı. Juventus’tan Asamoah transferine kesin gözüyle bakıldığı için de eldeki tek sol bek olan Carole, Sevilla’ya gönderilmişti. Ancak şu an için gelinen nokta, kulübün mevcut transfer politikasıyla ters düşüyor.

Oyuncudan yeşil ışık geldi

Asamoah transferi en iyi ihtimalle Ocak ayında gerçekleşeceği için alternatif isimler üzerinde duran Sarı-Kırmızılılar, Chelsea’nin 23 yaşındaki sol beki Abdul Rahman Baba'yı sezon sonuna kadar kiralamaya vermişti. Ganalı oyuncuyla yapılan temaslar olumlu sonuç verince de, Chelsea ile randevu alınmıştı. Ancak Tudor’un, kulüp başkanı Dursun Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün’le yaptığı son görüşmede, bu işe sıcak bakmadığını bildirmesi işleri karıştırdı.

Hocanın düşüncesini beğendiler

Tudor, Florya’da yapılan görüşmede Baba’ya karşı çıkmasının sebebini, “Transfer ettiğimiz 8 oyuncuyla aynı kapasitede değil” sözüyle açıkladı. Genç futbolcunun henüz kendini kanıtlamadığını belirten Hırvat hoca, “Daha iyi alternatifler bulabiliriz. Ya da önümüzde ara transfer için 3 ay kaldı. Linnes ve Tarık’la idare edip, devre arasında daha ciddi bir hamle yapabiliriz” fikrini öne sürdü. Bu düşünce, Özbek ve Ergün’ün de aklına yatınca, eldeki oyuncularla devam etme planı ağır bastı.

Son günde her şey olabilir

Üçlü zirveden çıkan sonuca göre şu anki ana plan, Linnes ve Tarık ikilisiyle 3 ay daha yola devam edip, devre arasında bir Asamoah seferine daha başlamak... Ocak ayında Juventus’a maksimum 2 milyon Euro civarında bir teklif sunulacak. İtalyan kulübü kabul ederse, transfer gerçekleşecek, aksi halde Sarı-Kırmızılılar 28 yaşındaki futbolcuyu sözleşmesi biteceği için sezon sonunda bedelsiz olarak renklerine bağlayacak. Buna karşın transfer son gününde bile Galatasaray’ın sürpriz bir hamle yapabileceği ifade ediliyor.

TARIK ÇAMDAL'A SÜRPRİZ TALİP

Kardemir Karabükspor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Latovlevici'nin Galatasaray ile anlaşmasının ardından transfer yapmak için kollarını sıvayan Karabükspor yönetimi, Sarı-Kırmızılı takımdan Tarık Çamdal'ı kıskacına aldı.

Geride kalan sezonu Eskişehirspor'da kiralık olarak geçiren oyuncu sağ bek ve sol bek mevkilerinde görev alıyor. (Ajansspor)

Galatasaray'da giden ve gelen transferler

Gidenler
Sabri Sarıoğlu
Semih Kaya
Bruma
Chedjou
Sneijder
Lukas Podolski
Cenk Gönen
Birhan Vatansever
Kerem Çalışkan
Berk İsmail Ünsal

Gelenler
Fernando
Ndiaye
Belhanda
Gomis
Mariano
Maicon
Feghouli
Latovlevici

Gündemdeki isimler
Arda Turan


Haberin Devamı
YORUM YAZ