MENÜ

Beşiktaş'a yeni kanat aranıyor!

Sağ kanat transferi doğrultusunda son olarak hedefine Manchester City’le yollarını ayıran Jesus Navas’ı alan Kartal, İspanyol yıldızla ilk teması kurdu. Yönetim, bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki futbolcuya ek olarak Dudu ve Lens için de temaslarını sürdürüyor.

Beşiktaş'a yeni kanat aranıyor!

Yeni sezon öncesinde transfer yapabilmek için ilk olarak elinden oyuncu çıkarması gereken Siyah-Beyazlılar, Ricardo Quaresma için Çin’den gelen teklifleri yakın zaman içerisinde değerlendirmeye başlayacak. Portekizli yıldızın yerini doldurmak için çalışmalara şimdiden start veren Kara Kartal, listesindeki isimleri 3’e indirdi.

İlk olarak Fenerbahçe’yle sözleşmesi sona eren Sunderland’lı Jeremain Lens için temasa başlayan Siyah-Beyazlılar, İngiliz temsilcisinin 5 milyon Euro’da (20 milyon TL) ısrarcı olması sonrasında listesindeki diğer isimlere yöneldi. Uzun süredir takip ettikleri Dudu için Palmeiras’a son olarak 4 milyon Euro (16 milyon TL) öneren Beşiktaş Yönetimi, Brezilya ekibinin 8 milyon Euro’dan (32 milyon TL) aşağı inmemesi sonrasında bu 2 oyuncuyu bekletme kararı alan Kartal, menajerler aracılığıyla önerilen Jesus Navas’ı gözüne kestirdi.

Hareket için haber bekleniyor

Premier Lig devi Manchester City’le yollarını ayırmasının ardından başta Fenerbahçe’nin de olmak üzere birçok kulübün hedefleri arasına giren 31 yaşındaki futbolcu için Kara Kartal’ın, menajerinden maliyet raporu istediği bildirildi. Serbest oyuncu konumunda bulunması sebebiyle bu transfere sıcak bakan Siyah-Beyazlılar, İspanyol yıldızın menajerinden gelecek haber sonrasında resmen harekete geçecek.


Domagoj Vida transferi için kritik hafta

Haberin Devamı
YORUM YAZ