MENÜ

"Futbolİstanbul" turnuvası başlıyor

Türkiye’nin en profesyönel ve en kapsamlı uluslararası Fifa Turnuvası “Futbolistanbul” 3 Haziran Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak. Birçok ünlü yorumcu, spor adamı ve davetlilerin yanında İsveç, Almanya ve Türkiye’den gelen eSpor oyuncularının katılacağı turnuvayı binlerce kişi online izleyecek.

"Futbolİstanbul" turnuvası başlıyor

Turnuvayı düzenleyen Futbolist, mobil uygulaması üzerinden 2017 senesinden beri eSpor dünyasından en seçkin haberleri yayınlamaktadır. Futbolist’in ayrıca bir FIFA takımı da bulunmakta.

İlk kez profesyonel FIFA oyuncularının Türkiye’ye geleceği, Sony PlayStation ve Redbull.com’un sponsorluğuyla gerçekleşecek olan ülkenin en kapsamlı FIFA turnuvası Futbolistanbul, ödülleri ile de dikkat çekiyor.

Almanya’nın önde gelen eSpor kurumlarından olan Stark eSports Ajansının da yer alacağı turnuvada 4 Türk, şimdiye kadar birçok turnuva kazanmış olan 4 yabancı oyuncuya meydan okuyacak ve 15.000 TL’lik toplam ödül için mücadele edecek.

eSpor dünyasının ünlü isimlerinin yanında Nuri Şahin ve Tuncay Şanlı gibi ünlüler de turnuvaya renk katacak.

www.redbull.com ‘dan da Cumartesi günü saat 14:00’dan itibaren canlı yayınlanacak olan turnuvayı Futbolist’in YouTube, Twitch ve Facebook hesaplarından da tüm detaylarıyla takip edebilirsiniz:

Futbolİstanbul turnuvası başlıyor



Haberin Devamı
YORUM YAZ