MENÜ

Karşıyaka transfere hız verdi

Spor Toto 2'nci Lig'de Yaşar Holding'in mali desteği ile mevcut kadronun dağılma tehlikesinin önüne geçip, sözleşmeleri sona eren futbolcularla görüşmeleri hızlandıran Karşıyaka yönetimi kaleci Behram'la yeniden anlaştı.

Karşıyaka transfere hız verdi

Geçen sezon kalede genç file bekçisi Erhan'ın arkasında yedek bekleyen 35 yaşındaki Behram'ın önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Sözleşmesi biten futbolculardan stoper Abdülhamit'le görüşüp ikna etmeye çalışan kurmaylar, aynı mevkide görev yapan Cenk'le yaptığı ilk toplantıda anlaşma sağlayamadı.

Karşıyaka'da 2013-14 sezonundan bu yana forma giyen 26 yaşındaki Cenk'in üst liglerden teklif aldığı ve ayrılmak istediği öğrenildi. Transfer yasaklısı Karşıyaka, holdingten gelen kaynakla yarın altyapı patentli gençler sol bek Onur, ön libero Arif ve stoper Metin'e ödeme yaparak serbest kalmalarının önüne geçecek. Alacakları için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtarname gönderen bu oyuncular için 1 aylık yasal bekleme süresi yarın dolacak. Tesisleri elden geçirmek için fizibilite raporu hazırlayan yönetim, borç tablolarını mali müşavirlere inceletiyor.

GÜNEŞ BEKLEMEDE

Karşıyaka yönetiminin yeni sezon öncesi henüz görüşme yapmadığı Teknik Direktör Atilla Güneş, yurt dışına giden Başkan Mutlu Altuğ'un dönmesini beklediğini söyledi. Yönetimin Güneş yerine farklı bir teknik direktörle anlaşacağı iddia edilirken genç teknik adam, "Henüz yönetimden kimseyle görüşmedim. Yorum yapmak için erken. Başkanımızın dönmesini, kendisiyle görüşmeyi bekliyorum" dedi.

Ergin Karataş - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ