MENÜ

Kartal forvet transferini bitiriyor! Son dakika Beşiktaş haberleri 25 Temmuz Salı

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Demba Ba ve Negredo transferleri artık sonlanmak üzere. İşte 25 Temmuz Salı son dakika Beşiktaş transfer haberleri.

Kartal forvet transferini bitiriyor! Son dakika Beşiktaş haberleri 25 Temmuz Salı

25 Temmuz Salı son dakika Beşiktaş transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş Demba Ba ve Negredo transferlerini bitirmek üzere. İşte Beşiktaş'ın gündeminde yer alan isimler ve onlarla ilgili çıkan haberler...

DEMBA BA YENİDEN BEŞİKTAŞ'A GELİYOR!

İspanya'da kamp yapan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken siyah-beyazlılar bir taraftan da Demba Ba’dan gelecek olan iyi haberi bekliyor. 2014-15 sezonu başında 6 milyon Euro’ya Chelsea’den Kara Kartal’a geldikten sonra tüm Türkiye’nin sempatisini kazanan Senegalli yıldız, Haziran 2015’te ise 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer olmuştu.

Ancak 17 Temmuz 2016’da talihsiz bir şekilde bacağı kırılan deneyimli oyuncu, geçen sezonun devre arasında ise kiralık olarak Beşiktaş’a döndü, sakatlık sonrası ilk maçına da nisan ayında çıktı.

Beşiktaş yönetimi, taraftarın sevgilisi olan, teknik direktör Şenol Güneş’in de kadroda görmek istediği tecrübeli futbolcuyu bu sezon da takımda tutmak istiyordu ancak golcü oyuncu yine şanssız bir sakatlık geçirdi. Bacağındaki stres kırığı sebebiyle operasyon geçiren ve bu nedenle bir ara gözden çıkarılan Demba Ba geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme alınmıştı.

Gelmek için can atıyor

Siyah beyazlılar önümüzdeki günlerde kendisini ameliyat eden doktor tarafından muayene edilecek olan Demba Ba’dan gelecek haberi bekliyor. Ancak başkan Fikret Orman’ın bu haber gelmeden Shanghai Shenhua kulübünü Demba Ba’nın bedelsiz şekilde transfer edilmesi konusunda ikna ettiği öğrenildi. Siyah-beyazlılara dönmek için can atan 32 yaşındaki yıldızın bacağında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazsa Kartal, Demba Ba ile hemen sözleşme imzalayacak. (Şampiy10)

Dany'den Pepe'ye! İşte Fikret Orman döneminde yapılan transferler

NEGREDO TRANSFERİ BİTİYOR

Yeni sezon öncesinde kadrosunu dünyaca ünlü bir forvetle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’da dün beklenen zirve gerçekleştirildi.

Beşiktaş’ın İspanya kampına dün katılan Başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş’le görüşülen golcülerle ilgili son gelişmeleri masaya yatırdı. Taraflar, Alvaro Negredo konusunda anlaşmaya vardı. Güneş’in de hedefteki isimlerden Negredo’ya olumlu bakması sonrasında Başkan’ın, bu ismin transfer görüşmeleriyle bizzat ilgilenme kararı aldığı belirtildi. İspanyol golcü için kulübü Valencia’yla yapılan kiralama temaslarından, “İsterseniz 7 milyon Euro’ya (28 milyon TL) size satalım” cevabını alan Başkan’ın, bu öneriye sıcak bakıp yıldız isim için 4 milyon Euro (16 milyon TL) önerdiği bildirildi. Tarafların, pazarlıklara bu hafta içinde resmiyet kazandırıp ortak bir rakamda buluşması bekleniyor.

Bitirici vuruşlarıyla tanınıyor

Geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi Middlesbrough’ta kiralık olarak forma giyen Alvaro Negredo, 39 karşılaşmada 10 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti. Kariyerinde daha önce; Real Madrid, Sevilla ve Manchester City gibi üst düzey takımlarda forma giyen 31 yaşındaki futbolcu, bitirici vuruşlarına ek olarak hava toplarındaki etkili görüntüsüyle de biliniyor.

‘Beşiktaş’la 1 aydır görüşüyoruz’

Portekiz, İspanya, İngiltere ve İtalya’dan da teklifler alan başarılı oyuncunun, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Beşiktaş’a olumlu baktığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak FANATİK’e açıklamalarda bulunan Negredo’nun menaceri Gelu Rodriguez, “Beşiktaş’la 1 aydır görüşüyoruz. Negredo’nun geleceği yakın zaman içerisinde netlik kazanır” ifadelerini kullandı.

SON KARTAL "ORKAN ÇINAR"

Transfer sezonuna Pepe’yle giriş yapan Kartal, ikinci hamlesini dün gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor’un genç kanat oyuncusu Orkan Çınar’la anlaşma sağladı.

21 yaşındaki futbolcunun, dün sağlık kontrolü Acıbadem Sports’ta gerçekleştirildi. Detaylı kan tetkikleri yapılan Orkan Çınar; ortopedi, iç hastalıklar, göz, kulak-burun- boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Genç futbolcunun, sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Maaşı da belli oldu

Genç yıldız adayının bugün Kara Kartal’ın yeni sezon hazırlıkları için İspanya’ya gidip kampa katılacağı belirtildi. Öte yandan yönetimin, Orkan’ın transferi için Gaziantepspor’a 500 bin Euro (2 milyon TL) önerdiği bildirildi. Ek olarak oyuncunun da Beşiktaş’la seneliği 400 bin Euro’dan (1.6 milyon TL) 4 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi.

Erman Özgür'den mini Yorum

Orkan Çınar’ın potansiyeli yüksek

Geçtiğimiz yıla iyi başlayan Orkan, yaşadığı ağır sakatlığa rağmen kalitesini ispatlamış bir oyuncu. Peki her iki ayağına hakim, adam geçme becerisi olan ve oyun bilgisi yüksek Orkan Çınar Beşiktaş’ta forma bulabilir mi? Açıkçası Beşiktaş gibi takımların transfer yaparken kendi takımlarında başarılı bir sezon geçirmiş oyuncular alması gerektiğini düşünüyorum. Saha içine gelirsek Kerim Frei gibi yetenekli bir oyuncunun bile forma bulamadığı Beşiktaş’ta Orkan’ın işi de oldukça zor.

Kademe kademe yükselebilir

Oyun kurma beceriside olmasına rağmen Oğuzhan, Talisca ve Tolgay varken, kanatta forma giymesine rağmen de Quaresma kadar yetenekli, Babel kadarda güçlü ve oyunu iki yönlü bir oyuncu olmadığı için şansı bir hayli düşük. Ama yetenekleri doğrultusunda önce fiziksel larak güçlenir, özel hayatına dikkat eder ve sabırlı olup verilen şansları değerlendirebilirse takımda da kademe kademe yükselebilir. Yani bugün belki geniş kadroda düşünülen bir oyuncu iken 1-2 sezon sonra takımın yıldızlarından biri olabilir. En azından bu potansiyele sahip.

EDER'İN MALİYETİ BELLİ OLDU

Forvet transferi konusunda yoğun çalışma yürüten Siyah-Beyazlılar’a son olarak menacerler aracılığıyla Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille forması giyen Eder Lopes önerilmişti.

29 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak maliyet tablosu isteyen Kartal’a, Portekizli ismin cephesinden yanıt geldi. Lille’in oyuncusu için 4 milyon Euro (16 milyon TL) istediği bildirilirken tecrübeli futbolcunun ise seneliği 3 milyon Euro’dan (12 milyon TL) 3 yıllık anlaşma talebinde bulunduğu belirtildi.

QUARESMA'DAN FLAŞ İSTEK

Beşiktaş’ın Çin kampı oldukça verimli geçerken Ricardo Quaresma her ne kadar orada bulunmasa da en çok konuşulan ve merak edilen isimlerin başında yer aldı.

Özellikle başkan Fikret Orman’ın Şanghay Futbol Federasyonu’nu ziyareti esnasında ana konulardan biri olan Q7 için “Çin’de futbol oynamaya nasıl bakıyor?” sorularının sorulduğu öğrenildi...

Orman’ın ise henüz böyle bir durumun olmadığı, gelecekte her şeyin yaşanabileceği yönünde bir cevap verdiği kaydedildi.

Başkan Orman, daha sonra bu konuyu Ricardo Quaresma ile konuştu... Kendisinin Çin’de çok merak edildiğini ve ne zaman transfer olacağını sorduklarını aktaran Orman’a Portekizli futbolcu “Şu anda Çin’e gitme gibi bir düşüncem yok. Portekiz Milli Takımı ile Dünya kupası’nda çok iyi bir performans göstermek istiyorum. Ayrıca Beşiktaş’ta da 3. şampiyonluğu kazanma hedefim var. Ancak bir sonraki sezon Çin’de oynamak isterim, hem size de para kazandırmış olurum” yanıtını verdi. (Habertürk)

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN...




Haberin Devamı
YORUM YAZ