MENÜ

Kocaeli at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Kocaeli at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

30 Mayıs Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

DİYARBEYİ hat trick yapar

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:Bu zamana kadar koştuğu 16 yarışının 15’inde tabela içerisinde gezinirken çok iyi bir istatistik gerçekleştiren PREDESTINATION, ilk kez çıkacağı Kocaeli pistinde uygun rakipleri arasında tam mesafesinde birinciliğin en güçlü adayıdır, ilk şansı veriyorum. ‘’Predestinatıon’’ la birlikte son startında aynı yarışta koşan ve en geri ikili olarak bitiren ZÜLFO KIRVE ile JUST RUN ikilisinin ise o koşu performanslarını önemsemiyorum, her ikiside mesafe tutan atlar oldukları için yeniden çıkışa geçebilirler. Bunlardan ‘’Zülfo Kırve’’ Kartepede ilk kez koşacak tutabilir, ‘’Just Run’’ ise Kartepede farklı koşuyor, burda 3 kez koşup 2’sini kazandı. Bu üç at bende ön planda olup, istikrarlı yarışlarına mesafe ayırt etmeden devam ettiği için formda atı karşıma almam diyebileceği BURGUNDY BLUE ile geçen yarışında çimde denenen tumayan bu zamana kadar kazanmış olduğu beş koşusunu da bu pistte elde eden TOVİN, yeri olan okuyucularımıza diğer şanslı gördüğüm ilavelerimdir.

2.AYAK:Yarış seçilerek koşulan ZEYTİNBAĞI ile son dört yarışında iki kısa vade iki Grup yarışı koşan ÜNALAMCA ikilisini rakiplerinin bir adım önünde görmekteyim. Küçük ve ekonomik kuponlara yeterlidir. Dörtlü ganyan para vermez ben buradan yatmak istemiyorum diyen okuyucularımız, 65 günlük ara sürecinde tedavisi yapılan dinçlikle terslik yapma ihtimali bulunan ŞAHİNGÖZ ile son üç koşusunda ikiliden düşmeyerek ne denli iyi duruma geldiğini gösteren GÖRKEMLİ ikilisini değerlendirebilirler.

3.AYAK:Yeniden toparlanan MAGLEW, hemcinsleri arasında favorimdir. Sanki kısrak İstanbuldaki o iki çim koşusundan olumsuz etkilendi, yoksa sezon başındaki Maglew neydi öyle, inşallah en kısa zamanda o görüntüye kavuşur, ilk şansı veriyorum. Ankaradaki son startından hiçbir şey anlamadığım gününde değildi herhalde yoksa o kadar kötü koşmasını o grupta rüyamda görsem inanmazdım diyebileceğim AMERICAN BLLION, rakip gördüğüm ilk isim olup, her geçen gün daha iyi duruma gelen ve bu kez anneden ablası ‘’Adakarası’’ na yakışır bir performans gösterebilme ihtimali bulunan ASHRAQA ile zaman zaman ters yarışlar yapan PART OF ME diğer şanslı kızlardır.

4.AYAK:Bana göre az atlı ama günün en zor yarışı burası. Atların geneli çok formda. Ben eksiltmeyeceğim. Kimseye de karışmıyorum. İlla ki bir sıralama verecek olursam sıralamam MADRABAZ, TARIKHAN, ÇERMİ KHAN, GÜRSU, OĞLUM BURAK, SULTANBATUR şeklinde olup, elbette her ne kadar son sırada versem de agf de net sonuncu çıkacak olan Sultanbatur’un kazanmasını isteyeceğim.

5.AYAK:
Rakiplerine oranla daha ön planda tuttuğum TORO TORO, KÜLÜNK SULTAN, KARA ŞİMŞEK, AIN TAPP dörtlüsüne eşit şansı veriyorum.

6.AYAK:Mükemmel formunu muntazam idmanlarla devam ettiren, birçok rakibine oranla her koşuya saldırmadan yarış seçilerek koşulduğu için ekibine bunun meyvelerini vermeye başlayan DİYARBEYİ, serisini sürdürüp hat trickle kapanışı yapmasını beklediğim isimdir, bankom.

3,1,2,4,5 // 7,6,5,9 // 1,2,3,6 // 3,6,2,1,5,4 // 5,3,2,1 // 5

Haberin Devamı
YORUM YAZ