MENÜ

Beşiktaş, Adem Büyük'e teklif götürecek iddiası

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istediği Kasımpaşalı golcü Adem Büyük'ün transferi için siyah-beyazlı yönetim harekete geçti.

Beşiktaş, Adem Büyük'e teklif götürecek iddiası

Başkan Fikret Orman Aboubakar için Portekiz'e gidiyor Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Stoper ve hücum hattına takviye yapacak olan Siyah Beyazlılar, Quaresma ve Babel'e de alternatif olacak futbolcu arayışında. Sezon içinde Quaresma ve Babel'in olmadığı anlarda Aboubakar ve Talisca'yı o bölgede oynatan Güneş, yönetimden stoperin yanısıra ön tarafta oynayacak 2 oyuncu daha istedi.

Bu doğrultuda harekete geçen transfer komitesi ilk olarak Fenerbahçe ile kiralık sözleşmesi sona erecek olan Jeremain Lens'i transfer etmek için girişimlerde bulunuyor. Hem oyuncunun kendisi hem de kulübü Sunderland ile yoğun bir temas halinde olan yönetimin hücum bölgesi için düşündüğü ikinci isim de Kasımpaşa'da yıldızlaşan Adem Büyük oldu. Hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Adem için harekete geçen yönetim, oyuncunun Beşiktaş'a gelmeye istekli olması ve Şenol Güneş'in de onay vermesi sonrasında Kasımpaşa ile resmi olarak görüşme kararı aldı. Önümüzdeki günlerde Kasımpaşa'nın kapısını çalacak olan transfer komitesi, sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalmasından dolayı makul bir fiyat ve takas yöntemleri ile Adem'in transferini sonuçlandırmaya çalışacak. Adem Büyük, Beşiktaş altyapısından yetiştiğinden UEFA listesi için önemli bir alternatif olarak düşünülüyor.

BAŞKAN FİKRET ORMAN ABOUBAKAR İÇİN PORTEKİZ'E GİDİYOR

Sezonun flaş ismi Aboubakar'ı da kadroda tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Porto'yu ikna etme konusunda yaşadığı sıkıntıyı çözmek için yine Başkan Fikret Orman formülünü devreye sokuyor.

Başkan Fikret Orman, Kamerunlu golcünün satın alma opsiyonu olan 10 milyon Euro'da indirim yapmayan ve Beşiktaş'a bu rakam için 3 gün süre tanıyan Porto'yu ikna etmek için bizzat Porto başkanı ile görüşecek.

Transfer komitesi başkanı Umut Güner ile birlikte yarın Portekiz'e gidecek olan başkan Orman, önceki sezonlarda yaptığı sıkı pazarlıkların bir benzeri ile Aboubakar transferini bitirmeye çalışacak.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ