MENÜ

Swansea, Gomis'in bonservis bedelini belirledi

Bafetimbi Gomis, kiralık gittiği Marsilya’da parladı, sözleşmesi devam eden İngiliz kulübü, para kazanmanın derdine düştü. Daha önce Fransız golcüyü elden çıkarmak için bedavaya bile vermeyi düşünen Swansea, Galatasaray’a 6 milyon eurodan kapıyı açtı.

Swansea, Gomis'in bonservis bedelini belirledi

Galatasaray’ın golcü transferinde ilk hedefi olan Bafetimbi Gomis’in gelişi öyle kolay görünmüyor. Fransız futbolcunun, Marsilya’da bu sezon ortaya koyduğu performans kıymetini artırdı. Premier Ligi ekibi Swensea da, bedavaya elden çıkarmak istediği Gomis’ten bu kez para kazanma derdine düştü.

2014’te Gomis’in Olympique Lyon’la sözleşmesinin bitmesiyle bonservis ödemeden bu futbolcuyu alan Galler ekibi, bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun Marsilya’daki performansın ardından planlarını değiştirdi. Swensea yetkilileri, Gomis’ten bonservis geliri sağlamak için harekete geçti. Premier Lig ekibinin, Galatasaray’dan 6 milyon euro talep ettiği belirlendi. Bu durum Galatasaray cephesinde şaşkınlık yaratırken, sarı-kırmızılılar, Gomis’in bu süreçte sergileyeceği tavra güveniyor.

Galatasaray futbolcuya seneliği 3.2 milyon eurodan 3 senelik sözleşme önerirken, Gomis düşünmek için 2 hafta süre istedi.
Ancak kendisine gelen teklifler arasında en iyisinin Galatasaray tarafından yapılmış olması, oyuncunun İstanbul’u tercih etmesi için büyük bir etken olabilir.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ