MENÜ

Red Bull Kumite'de final heyecanı bugün

Spor dünyasında her geçen gün popülerliği artan e-sporun ilgi çeken dallarından olan Street Fighter’ın en büyük turnuvası Red Bull Kumite, 28 Mayıs’ta Paris’te düzenlenecek.

Red Bull Kumite'de final heyecanı bugün

14 sporcunun katılımıyla düzenlenecek organizasyonu yüzbinlerce kişi takip edecek. Bir dövüş oyunu olan Street Fighter, 1987'den beri piyasada olmasına karşın son senelerdeki yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Street Fighters’ın en büyük turnuvası Red Bull TV’den de canlı yayınlanacak.

Teknolojinin gelişmesi ve ‘z’ kuşağı olarak adlandırılan neslin bilgisayar oyunlarına çok daha fazla zaman ayırmasıylabüyük bir pazar haline gelen elektronik sporlar, gün geçtikçe büyüyor. Artık insanların profesyonel meslekleri haline gelen e-sporu izleyenler de artarken, yıl içinde de birçokprestijli turnuvası düzenleniyor.

Turnuvalardan en ilgi çekenlerden bir tanesi de Red Bull Kumite. 1987 yılında hayatımıza giren Street Fighter’ıen iyi oynayanların yarıştığı RedBullKumite, bu yıl da büyük heyecana sahne olacak. Paris'te 28 Mayıs’ta yapılacak ve binlerce kişinin izleyeceği turnuva için satışa çıkarılan biletler tam 3 dakikada tükenmişti.

14 oyuncunun katılacağı RedBullKumite yine nefes kesecek. Farklı farklı ülkelerden gelen oyuncular binlerce seyircinin önünde ‘en iyi’ olduğunu kanıtlamaya çalışacak. Mücadeleler eleme usülüne göre oynanacak, kazanan kişi bir üst tura yükselecek. Yılın en büyük Street Fighters mücadelesi, RedBull TV’den de canlı yayınlanacak. Oyunseverlerhttps://www.redbull.tv/live/AP-1QDX8JBM51W11/red-bull-kumite adresinden turnuvanın heyecanına ortak olabilecek. E-spor izleyicileri, Japonca, İngilizce ve Fransızca olarak karşılaşmaları dinleyebilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ