MENÜ

Quaresma sezonu kapattı

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, adale sakatlığı sebebiyle takımının Gaziantep ve Osmanlıspor maçlarında forma giyemeyecek. Bu duruma rağmen takımını yalnız bırakmayan Q7, takımıyla birlikte dün Antep’e gitti.

Quaresma sezonu kapattı

Ligde bu akşam Gaziantepspor’la karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, bu mücadele öncesinde takımın 1 numaralı yıldızından gelen haberle sarsıldı.

Hafta başında yapılan 2 idmanı kaçırdıktan sonra takımla çalışmalara başlaması sebebiyle sevindiren Ricardo Quaresma, dünkü idman öncesinde adale sakatlığı yaşadı. Portekizli futbolcunun, bu probleminden dolayı Gaziantepspor ve Osmanlıspor’la oynanacak 2 karşılaşmada da forma giyemeyeceği bildirildi. Şampiyonluk maçına çıkmaya hazırlanırken bir anda yaşanan olay sebebiyle sarsılan Q7, sakatlığına rağmen takımının Gaziantep kafilesinde yer aldı.

En çok ilgi Q7’ye

Siyah-Beyazlı kafilenin öğleden sonra yapılan uçak yolculuğunun ardından Gaziantep’e inmesi sonrasında alan dışında bekleyen taraftarlar en çok ilgiyi, Ricardo Quaresma’ya gösterdi. Q7’ye çiçek vererek tezahüratta bulunan taraftarlar, yıldız ismin keyfini yerine getirdi. Gaziantep Arena’da oynanacak mücadeleyi tribünden seyredecek olan Quaresma, Beşiktaş formasıyla sezonu 44 maçta 6 gol ve 16 asistlik performansla tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ