MENÜ

Şaka gibi...

Advocaat yönetimindeki Fenerbahçe, sezonu büyük takımlara karşı namağlup tamamladı. 7 dev maçta 4 galibiyet 3 beraberlik alan Sarı-Lacivertliler, bu performansa rağmen şampiyonluk yarışına hiç giremediği gibi, Devler Ligi biletinin bile çok uzağında kaldı.

Şaka gibi...

Sezon başında Pereira’nın yerine Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğuna oturan Dick Advocaat, sezon boyunca istikrarsız bir performans ortaya koymasına rağmen, büyük maçlarda farkını hissettirdi. Sarı-Lacivertliler, Hollandalı hocanın yönetiminde Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’a karşı 7 maça çıktı. Bu 7 mücadelenin 4’ünü Fenerbahçe kazanırken, dünkü karşılaşmayla birlikte 3 de beraberlik ortaya çıktı. Böylece sezonu büyük takımlara karşı namağlup tamamlayan Kanarya’nın bu performansa rağmen şampiyonluk yarışına hiç dahil olamaması, “Şaka gibi bir durum” dedirtiyor. Devler Ligi biletinin bile çok uzağında kalan Sarı-Lacivertliler, üçüncü sırayı da kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya.

Adana’da puan kaybederse...

Trabzonspor beraberliği sonrası Galatasaray ile aradaki puan farkı 3’e çıktı. Cim Bom yarın kazanırsa puanlar eşitlenecek ve Kanarya ikili averajla üçüncü sırada kalmaya devam edecek. Ancak son hafta Adana deplasmanında olası bir puan kaybı ve Galatasaray’ın da evinde Konya’yı yenmesi durumunda, Fenerbahçe dördüncü sıraya kadar gerileyecek. Bu tablo da gösteriyor ki, Kanarya’nın bu sezonki en büyük problemi üst sıralardaki değil, alt sıralardaki takımlara karşı kaybettiği puanlardı.

Kadıköy'de Emenike tepkisi!


Haberin Devamı
YORUM YAZ