MENÜ

Griezmann'dan flaş Manchester United açıklaması!

Atletico Madrid’in golcüsü Antoine Griezmann, Manchester United ile her konuda anlaştığını yalanladı. Griezmann, geleceğine menajeri ile görüştükten sonra karar vereceğini söyledi.

Griezmann'dan flaş Manchester United açıklaması!

Manchester United'ın UEFA Avrupa Ligi'ni kazanıp, doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmasının ardından Antoine Griezmanntransfer edeceği inanışı daha da güçlendi. Hatta İngiliz basınına göre Griezmann, kişisel şartları konusunda United yönetimi ile şimdiden anlaşmış durumda.

Gazeteler, United'ın 100 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini ödemeyi kabul ettiğini, Fransız golcünün de yıllık 14 milyon euroluk bir sözleşmeye imza atacağını yazıyor. Ancak Griezmann, sosyal medya hesabı aracılığıyla United ile anlaştığını yalanladı.

Söylentilerin aslının olmadığını vurgulayan Griezmann, "Hala Atletico Madrid oyuncusuyum. Geleceğime menajerim ile görüştükten sonra karar vereceğim" ifadelerini kullandı.

Griezmann, Manchester United Avrupa Ligi'ni kazanmadan önce yaptığı açıklamada İngiliz ekibine transfer olasılığının yüzde 60 olduğunu söylemişti. (Ntv Spor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ