MENÜ

Gomis'ten Galatasaray'a yeşil ışık!

Özbek’in, “Teklifimizi verdik bekliyoruz” dediği Gomis’ten heyecanlandıran mesaj... 31 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından kendisine Sarı-Kırmızılı formayı giydiren bir taraftara, ‘çok beğendiği’ mesajını göndermesi, “Aslan’a yeşil ışık yaktı” diye yorumlandı.

Gomis'ten Galatasaray'a yeşil ışık!

Cim Bom’un golcü adayları arasında 1 numarada yer alan Bafetimbi Gomis cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, “Teklifimizi verdik, cevabını bekliyoruz” dediği Fransız futbolcu, önceki gece kendisine sosyal medya vasıtasıyla Galatasaray forması giydiren bir taraftara, ‘çok beğendiği’ mesajını gönderdi.

Gomis’in bu hamlesi, bir anda binlerce kez paylaşılınca, “Aslan’a yeşil ışık yaktı” yorumları havada uçuştu. Bu arada Fransız medyası da, tecrübeli futbolcunun Sarı-Kırmızılı kulübe transferinin artık an meselesi olduğu yönünde yorumlar yapmaya başladı.

Marsilya bırakmak istemedi

Bafetimbi Gomis bu sezon Marsilya’da kiralık olarak oynadı ve rakip filelere tam 20 gol gönderdi. Fransız kulübü bu nedenle yıldız oyuncuyu bırakmak istemiyor, ancak bonservisini elinde bulunduran Swansea City, Galatasaray’a transfer için onay vermiş durumda. Gomis’in de artık yeni bir maceraya atılmak istemesi ve Sarı-Kırmızılı kulüpten alması muhtemel yüksek yıllık ücret, Fransız yıldıza İstanbul’u daha cazip kılıyor.
[Content:{1286630}]




Haberin Devamı
YORUM YAZ