MENÜ

David De Gea'nın transferi için Morata'dan vazgeçecek!

İspanyol devi bir kez daha Manchester United’ın kapısını, yıldız kaleci için çaldı. Ancak bu kez Kırmızı Şeytanlar’ın Portekizli hocası, paranın yanı sıra Los Galacticos’un forvetini de istedi.

David De Gea'nın transferi için Morata'dan vazgeçecek!

İspanya Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın filebekçisi David De Gea’yı ısrarla kadrosuna katmak istiyor. Ancak İspanyol kaleciyi bırakmak istemeyen Kırmızı Şeytanlar’da teknik direktör Jose Mourinho, De Gea için Los Galacticos’a yeni bir teklif sundu. İspanyol basının haberine göre Portekizli çalıştırıcı, 26 yaşındaki filebekçisi için Madrid ekibinden İspanyol forvet Alvaro Morata artı 25 milyon Euro (100 milyon TL) para talep etti. Eflatun-Beyazlılar ise teklifi değerlendirmek için İngiliz devinden süre istedi. Haberde, Real’in Morata’yı takasta kullanmak istememesi durumunda, United’ın De Gea’yı 75 milyon Euro’dan (300 milyon TL) daha düşük bir rakama satmayacağı da belirtildi.

O da sıcak bakıyor

İspanyol devinde fazla forma şansı bulamayan Morata, İngiliz ekibine gitmeye sıcak bakıyor. Bu sezon Real Madrid formasıyla toplamda bin 812 dakika süre alan İspanyol golcü, geçtiğimiz günlerde daha fazla süre almak istediğini ve bu sebepten dolayı takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. Birçok dev kulüple ismi anılan 24 yaşındaki futbolcu, çıktığı 39 maçta 20 gol kaydederken, 5 de asist yaptı.

Başakşehir'den Beşiktaş'a gönderme

Haberin Devamı
YORUM YAZ