MENÜ

Siirtli Çocuklar Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer stadı gezdiler

Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı karşılaşmayı Siirt'te bayrağın üzerine yatarak izleyen ve ünlenen çocuklar Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer'in hayalleri bir bir gerçek oluyor. Minikler bu kez stadı gezdiler...

Siirtli Çocuklar Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer stadı gezdiler

Fenerbahçe erkek basketbol takımının Olympiakos’u yenerek Avrupa Şampiyonu olduğu maçı izlerken çekilen fotoğraflarıyla ünlenen ve kulubün davetlisi olarak İstanbul’a gelen Siirtli çocuklar Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer'in hayalleri bir bir gerçek oluyor.

Dün akşam Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın ile Tofaş arasında oynanan çeyrek final serisinin ilk maçını Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da izleyen ve şampiyonluk kutlamasında bulunan Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer’in bugünkü ilk durakları ise Can Bartu Tesisleri oldu. Burada teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelen ve antrenmanı izleme şansı yakalayan çocuklar ardından Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne geçtiler.

Stadı gezen küçük konuklar Maraton Fenerium Mağazası’nda ise Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya karşıladı. Kendilerine Fenerium tarafından hediye edilen ürünleri giyen Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer'in mutlulukları gözlerinden okundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ