MENÜ

Şampiyon GRAYSTORM dönüyor

Şampiyon GRAYSTORM dönüyor. Fanatik Hipodrom'a konuşan at sahibi Ahmet Güzelocak, "Üzerine çok gitmek istemiyoruz ancak durumunu müsait görürsek yaz sonu veya sonbahar gibi sezonu bir yarış görerek kapatmasını planlıyoruz" ifadesini kullandı.

Şampiyon GRAYSTORM dönüyor

Ülkemizi temsil etmek üzere gittiği Dubai'de 19 Ocak'ta aldığı ilk startta sol ayağının çatlaması sonucu büyük bir sakatlık geçiren 2016 Gazi Şampiyonu GRAYSTORM (Gri Fırtına) çok yakında Türkiye'ye dönüyor.

Ameliyatla ayağına platin takılan ve bir süre böyle tedavi gören şampiyonumuz platinlerinin çıkarılmasının ardından Dubai'deki nekahat dönemini de tamamladı.

Fanatik Hipodrom’a konuşan at sahibi Ahmet Güzelocak, "Yurt dışında 90 günlük süreyi geçirdiği için ülkemize dönüş sürecinde yeni evrak gerekiyordu. TJK ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasındaki görüşmelerde bu sorunun çözüldüğü teyidini aldık. 1-2 güne iznin bize ulaşmasının ardından şampiyonu uçağa yükleyip Ankara Hipodromu'na getireceğiz" dedi.

Gri Fırtına'nın Ankara'da haziran ayında bineklere, temmuzda ise çalışmalara başlayacağını açıklayan Güzelocak, "Üzerine çok gitmek istemiyoruz ancak durumunu müsait görürsek yaz sonu veya sonbahar gibi sezonu bir yarış görerek kapatmasını planlıyoruz" ifadesini kullandı.

GRAYSTORM’un sağlığının son derece iyi olduğunu belirten Güzelocak, epey irileşmiş, kilo almış, platin çıkınca kendini bulmuş diyerek hayranlarına müjdeyi verdi.

Cem BOŞGELMEZ

Haberin Devamı
YORUM YAZ