MENÜ

Elazığ at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

24 Mayıs Çarşamba Elazığ At yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Elazığ at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

24 Mayıs Çarşamba Elazığ At yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

UÇARKANAT ile mutlu son

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

Yorumlarıma başlamadan önce, İstanbuldan sevgili dostum İLKER YÜKSEL, Eyüp Topçularda 1413 Nolu ganyan bayisini açtığı için öncelikle kendisine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum. Bayiden bizleri takip eden tüm okurlarımıza da her zaman şanslarının daim olmasını temenni ediyorum. Sektörümüzün lokomotofi olan Ganyan bayilerine FANATİK HİPODROM ekibi olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimizi her zaman sürdüreceğiz.

1.AYAK: MOONBOW, 4 aylık aradan sonra yarış gördü, iyi duruma geldi, dikkatimi çeken 1 haftada 2 tane 1200 metrelik galop yapması, Elazığ ağır kumunda kolay kolay yaptırmazlar, zaten dikkat edersiniz program içerisinde de bir kendisi bir de ‘’Karamahmut’’ yapmış, beyaz bayrak ayna alt yazısı geçebilir. NASİPLİ, Handikap 16 atı olduğunu düşünmüyorum, hazırlıklarında iyi duruma geldiğini öğrendim, kendini unutturdu, bu koşuyla birlikte üstüne basa basa takibe alın diyorum. HÜR TUMBUL, 2 aydır takip ediyorum, yarış kolluyor, tam mesafesine düştü, boş kilo, eli kulağında, dikkat! METİNBABA, son startında 1200 ters geldi, ona rağmen tabelası tatminkardı, uzayan 600 metre atı önemli ölçüde rahatlatacaktır, ki son dört birinciliği de hep uzunlardaydı. MARUF BEY, maşallah diyor geçiyorum. SİMENTAL, 3 ay aradan sonra gördüğü yarış bir nevi kendisine galop gibi geldi, düzene bindirdiği nefesiyle kollanmalıdır. HULİN, son iki yarışında mesafeler çok kısaydı, mesafe uzadı, yarışta da koşuyu süratlandirecek atlar var, her şey lehine sürpriz yapabilir. ESENPOYRAZ, uzunlarda zaman zaman ters yarışlar yapıyor, bu kadar at da karşıma almak istemiyorum, bomba.

2.AYAK:Formunda önemli gelişmeler olduğunu aşikar şekilde belli eden ÖZKANIM, favorimdir. Pazartesi Şanlıurfada şov yapan etkili pilotunun kendi hazırladığı DAĞZEN, rakip gördüğüm ilk isimdir. Tay yarışlarındaki 50 kilonun sonuca önemli derecede etki etme ihtimali doğrultusunda CİNGENKIZ, ölçü almadığım ilk yarışı sonrası koşu görmenin oturaklığıyla farklı koşma ihtimalleri bulunan CANKUTAY ile KARAMUSA, Elazığ pistinde bir yarış görüp bu kez tecrübesiyle daha önlerde yer alacağını düşündüğüm İSTANBULYILDIZI, kapalı kutu KÜÇÜKTEPECİKLİ bütçeler ölçüsünde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK:Son startında gövde gösterisi yapan KURTAR DİYA PİR, ile isteseler maiden tercih edebilecekken Şartlı3 bu yarışa deklare olması ata olan güvene işaret eden KOCA OĞUL ikilisini ayırmıyorum.

4.AYAK:Dişilere ait bu tip yarışlar belli olmuyor. DORUGÜZEL, HAYALET SÜVARİ, GÜLSUHANIM, ALTIN ELA, FRENKBAĞI sıralamamdır.

5.AYAK:ZAHAN çok iyi olmuş maşallah koşunun haklı favorisidir. TRENDSETTER, aradan sonra iki yarış gördü, 63’ten 56’ya düştü, atın eli kulağında. Kendini unutturan SİVEREK DİYARI, önde boş kaldığı yarışlarda ne denli tehlikeli olduğu bilinen ATAŞTACUS, 5 ay aradan sonra yarış gören KARA MAHMUT, diğer şanslı ihtimaller.

6.AYAK:Elazığ pistinde hiç geçilmeyen ‘’UÇARLIM’’ ın anneden kardeşi UÇARKANAT’ın bu gruba aman vermeyip, sonda kendisine inananları mutlu sonla uğurlayacağı kanaatindeyim.

7,4,10,2,6,1,5,8 // 14,11,9,3,5,12,6 // 4,5 // 1,5,2,4,6 // 3,7,6,2,5 // 8

Haberin Devamı
YORUM YAZ