MENÜ

Gaziantepspor yönetimi Beşiktaş maçı öncesi yumruk yumruğa birbirine girdi

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın Gaziantep deplasmanı için biletlerin Beşiktaş taraftarına ayrıldığını açıklamasının ardından Gaziantepspor yönetimi adeta birbirine girdi, yumruklar konuştu.

Gaziantepspor yönetimi Beşiktaş maçı öncesi yumruk yumruğa birbirine girdi

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, 28 Mayıs Pazar günü şampiyonluk maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün Nevzat Demir tesislerinde basın menuplarına yaptığı açıklamayla Gaziantepspor tribünlerinin Beşiktaş taraftarına açıldığnı söylemişti.

Antep yönetimi birbirine girdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Gaziantep deplasmanı için biletlerin Beşiktaş taraftarına ayrıldığını açıklamasının ardından Gaziantepspor yönetimi adeta birbirine girdi, yumruklar konuştu.

Saat 16'da satışa çıkması beklenen biletler bu olay yüzünden henüz satışa sunulmadı.

Passolig'den açıklama geldi

Bu arada online bilet satım sitesi Passolig, Gaziantepspor-Beşiktaş maçının bilet satışının ertelendiğini açıkladı. Passolig'den yapılan açıklama şöyle;

Ev sahibi takımın aldığı karar doğrultusunda Gaziantepspor-Beşiktaş maçının bilet satışları ertelenmiştir. Bu maçla ilgili bilet satışının ne zaman başlayacağı ayrıca duyurulacaktır

Beşiktaş, Gaziantepspor'u mağlup etmesi halinde 15. şampiyonluğunu ilan edecek.


Gaziantepspor Beşiktaş maç biletlerindeki kriz çözüldü!

Gaziantepspor'dan açıklama

Gaziantepspor Kulübü iddiaları yalanlayarak şu açıklamaya yer verdi:

Bugün bazı medya organlarında Yönetim Kurulumuz toplantısında yumruklar konuştu şeklinde yayınlanan haber tamamen hayal ürünüdür. Söz konusu haberde iddia edildiği gibi Yönetim Kurulumuzun herhangi bir toplantısı olmamıştır. Sporseverlerden hayal ürünü bu tarz haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz.

Orhan Yıldırım/ fanatik.com.tr.özel

Haberin Devamı
YORUM YAZ