MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

Şanlıurfa At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

22 Mayıs Pazartesi Şanlıurfa At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Son iki ayak banko

1.AYAK : Öncelikle hoş geldiniz hoşlar getirdiniz diyerek Şanlıurfa yarışlarında herkese bol şanslar diliyorum, günün ilk ayağında Çöl Aslanı, Volkanımsın ve Serhoş Dede bence olmazsa olmaz isimler, bir defa bunları gelsinler veya hiç isimleri duyulmasın el mecbur yazacağız, olurda bunları yazdık ama bugün nbazı şeyler ters gitti atlar eksik veya kötü koştu diyelim işte o zaman Tıger Nest ufak ufak kımıldayan bir isim dikkat, Ettore her koştuğu yarışın ona bir şeyler katacağını biliyorum ve esasen iyi bir safkan olduğunu da görüyorum, hatta geçen kazandığı gün yarış öncesi değerli dostum MAHMUT KARAKEÇİ ile de konuşmuş safkanının kazanmasını beklediğini bana bizzat söylemişti, keza dediği gibi de oldu kazandı o gün Ettore, hani iki üç yarış daha görüp kondisyonunu tam manasıyla toplasaydı belki başka şeylerde konuşabilirdik diye düşünüyorum. Tüm bunların fevkinde ya o değilde ben Bülent ablamız gibi fevkinde yok bilmem neyinde misali konuşmaya başladım ya hadin hayırlısı tabi hoş bizimkisi latife olup Bülent hanıma buradan selam etmiş olalım. Sonra şey olmasın abi, hah ne diyordum tüm bunların fevkinde bakacak olursak saydığım atlara ilaveten Ettore de yazacağız illaki ama yarışa bakacam oldu da işlemedi mesela diyelim bir alt gruplarda onu kollamaya devam edeceğim daha sonra Jetgibi var oda incecikten kımıldar gibi oldu , Racon niye bu kadar kötü koşuyor anlam veremiyorum, Fırst Change çok bomba. Kısaca ya ilk 5 saydığım atı yazacık yada diğer sürpriz filan dediklerimize ekliceğiz kararı size bırakıyorum.

2.AYAK : Buğracan maşallah güzel koşmaya başladı, ayrıca acaipte formda kerata ilgililerini kutluyorum. Turabi at geçme özürlü ama belki taşkaya farklı bir şeyler yapıp onu kandırabilir, Vindırhat kalitedir mecburen yazacam, Dallıcalı tam istediği şartlar eline geçmiş durumda artık bilemiyorum. Turna Şahini her grupla aynı koşan değişik tuhaf bir at ama genede bulunsun derim, Akoğuz yaşlandı ama mesafesinde, Şevalabla ve Hızlı Zeliş bayanlara saygı lütfen diyebilirler ki ara sıra azda olsa kısraklarda çok başarılı koşabiliyorlar, Şükranın Oğlu ve Gözyaşı Taşı bomba.

3.AYAK : Ne söylesem boşa ben bu ayağıda hepsi diyerek acaba bir bomba bir balık yakalarmıyım diye bekleyeceğim, gerçi ne zaman böyle yapsam yarışın favorisi kim ise çıkıp o geliyor ya napalım artık kader.

4.AYAK : Jungle Lıon, Cash Out, Sturdy, Piyona, Çakabey ve Bayramoğlu yazacam yazmasına ama nedense bazen bana geliyorlar ya abi, işte o hesap ağzımla kuş tutsam bu ayaktan yatacam gibi beklide gereksizce bir his var bakalım ne olacak.

5.AYAK : Bu defa Özo Bey kazanmaya çok yakın görüyorum banko.

6.AYAK : Usta pilotu Mahmut ünlü ile bu kez dil bağı denenecek olan Mehaze iç startın avantasını rakiplere kaptırmaz ise banko olması lazım diyorum. Kısaca son iki ayak son çifte bende tek gelir yada gelmez bu başka bir şey ama bilerek böyle yaptmki kuponları doldururken lan bu deli oğlan bunları tek atmış hele gelin bizde ekleyek diyebilin diye ve farkındalık yaratsın diye yaptım, oldu ya bunlar gelmezse de siz genede iki üç yarış bu tek attığım son iki ayağı çaktırmadan takibe alın derim, gene olmazsa hakkınızı helal edin zira başka diyecek söz kalmadı bana dair, hepinize mutlu günler ve tabiî ki I LOVE YOUUUUUUUUUUU. Saygılarımla.

ŞANLIURFA ALTILIM

( 3-2-1-11-7-5-10-4 ) ( 2-5-1-9-13-8-7-6-4-10 ) ( HEPSİ ) ( 3-2-10-7-5-9 ) ( 5 ) ( 13 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ