MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

İzmir at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

21 Mayıs Pazar İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

PALERMO ters tekim

Yazar: Gökhan yalçınkaya

1.AYAK: Son startında çim piste ilk defa çıkan ve tutacağını gösteren NESSU MOSA, bu kez lehine kısalan mesafede maidendan çıkmaya en yakın gördüğüm adaydır. Ki şuan aramızda olmayan anneden kardeşleri ‘’KAREEM, SNEIJDER, BAMBİNO’’ iyi atlardı, ışıkların altında onların ruhuna bir tebessüm yollayabilir. Rakip gördüğüm iki isim var. Bunlar, geçen sene İzmir’in konuşulan taylarından olup bir türlü beklenen çıkışı yapamayınca ekibinin 5 aylık tedavi süreci sonunda bir yarış gösterip bu kez artan kondüsyonuyla sonuca gidebilecek olan AYLAVYUU ile geçen haftaki tatminkar ikinciliğinde dikkat çeken MELEK ARZUM’dur.

2.AYAK: Bu kez daha müsait rakiplerle yarışacak olan COFFE BEAN, ideal mesafesinde handikap puanına yakışır bir koşu gerçekleştirebilir, favorimdir. Hem orta mesafede hem uzun mesafede güzel yarışlar yapıp formunun zirvesine çıkarken bana da sadece maşallah sözümü ismimin önüne bırak diyen LONG WAY ile art arda vasat iki yarış yapınca ekibinin 1.5 ay geriye alıp tedavisini yaptığını dinçlikle olumlu tepki verme ihtimali bulunan BABİ ikilisi öncelikli rakip gördüğüm isimler olup, yarışta çok fazla kaçak at olduğu için süratli gidecek koşu lehine gözüken kendini unutturan atlardan RED EYE ile zaman zaman ters yarışlar yapan ADONİSİM yarışta şanslı gördüğüm diğer isimlerdir.

3.AYAK: Günün en denk yarışının burası olduğunu düşünüyorum. Beş ismi ön plana çıkardım. BAY DÖKER, AKARCA BEYİ, KAVACIK BEYİ, FLASH IS
BACK, PEKİN GOLD sıralamamdır. At eklemek ya da eksiltmek siz değerli okuyucularımızın inisiyatifindedir.

4.AYAK: Yaklaşık iki aylık aradan sonra zayıf grupta kalitesine yakışır bir koşu çıkartırken sonda kendisine güvenenleri yanıltmayan RAZYANA, yine önde boş kalacak gibi duruyor. Yine bir beyaz bayrak ayna yarışı izlettirebilir. Verdiği altı aylık aradan sonra iki yarış görüp yeterli düzeye gelen kalite KIŞLALI, öncelikli rakip gördüğüm isim olup, son startını aradan sonra kazanan, sonraki işlerini incelediğimizde dinçlik yapmadığını anlayabileceğimiz, dolayısıyla gençliğinin ateşiyle yine kazanabilecek pozisyonda olan OĞLUM EMİR ile formunda önemli gelişmeler gözlenen ZAMAN YOLCUSU diğer şanslı gördüğüm ihtimallerdir.

5.AYAK: Tatminkar yarışından sonra bu kez yarış koşmanın oturaklığıyla kazanmasını beklediğim, ayrıca ‘’FRATELLİ, CORITIBA’’ gibi iyi atların da anneden kardeşi olan PALERMO, bu geceki bankomdur.

6.AYAK: Yarışları üst üste gelince son startında geriye gitmeye başladığının sinyalini veren, bu kez üç hafta dinlenen süratli kısrak HALİME HANIM, ayağına çabukluğuyla favorimdir. Verdiği aradan sonra iki yarış koşup özellikle son startında oldum havası veren ARAP EDA, bu kez 60.5’dan 55’e düşen eli kulağındaki HİRA, takibimdeki SULTANHAN, İzmir kısa çiminin ters atlarından NİŞANLIKIZ, yeniden çime dönünce son beşinciliğinde fena koşmayan sürpriz adayım VEGOOL, süratli kısrak HATİCE rakip sıralamamdır.

3,7,10 // 6,4,3,2,9 // 2,5,3,4,1 // 2,4,1,6 // 5 // 2,13,3,1,12,9,10

Haberin Devamı
YORUM YAZ