MENÜ

İstanbul at yarış programı - Ümit Bekmezci'nin yorumları

Pazar İstanbul at yarış programı. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

İstanbul at yarış programı - Ümit Bekmezci'nin yorumları

21 Mayıs Pazar İstanbul at yarış programı. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Cazip programa sürpriz tekim var

Yazar: Ünlü menajer Ümit Bekmezci

1.AYAK: İlk startında yarışa geç adapte olunca tabelada yer bulan Reisoğlu, artan form ve tecrübesiyle birinciliğin en güçlü adayıdır. Lüfer, Çengelköy Bademi ve Canfatihim favoriye rakip gördüğüm taylardır.

2.AYAK: Son startını kesinlikle ölçü almadığım Macadamia, denk rakiplerinin yanında çok şanslıdır. Tırnağının ucundaki Write To Ellie, klas pilotuyla birinciliğin diğer güçlü adayı olur. Pan Idol, Çığ, Impassable Girl ve Lusinga sürpriz şansı verdiğim taylardır.

3.AYAK: Sabah idmanlarında çok beğendiğim Depository’e ilk şansı veriyorum. İyi durumdaki Birbeyhan ile Cihan Pehlivanı rakip gördüğüm ikilidir. İncediken, Nevhat ve Haurun sırasıyla şans verdiğim diğer taylardır.

4.AYAK: Tatminkar formu ve uygun kilosuyla Saten, ilk şans verdiğim isimdir. Önde istediği avansı alması halinde Win Every Day, çıktığı gibi bitirebilir. Ahır ekibinin kazanır gözüyle baktığı Sonkarar, en ufak bir hatayı affetmez. Kepez Storm, Ezop Kahramanı ve Kubango sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

5.AYAK: Stili rakiplerine rağmen Golden Tower, bir solukta bitirebilir. Sonlarda sıkı gelecek olan Diamond Flame, sert ve ciddi rakibi olur. Yalpagan sıkletine rağmen fit durumuyla hata affetmez. Duke of Kent ve Aslanağzı sürprizlerimdir.

6.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen Tetina’nın denk rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim…

8-5-2-1 // 9-2-3-5-7-8 // 5-1-2-7-8-6 // 7-2-5-3-1-4 // 5-8-1-2-3 // 8

Haberin Devamı
YORUM YAZ