MENÜ

Zeljko Obradovic: Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum

Euroleague'de finale çıkan Fenerbahçe ve Olympiakos'ta başantrenörler Zeljko Obradovic ve Ioannis Sfairopoulos ile iki takım oyuncularından Ekpe Udoh ve Yorgo Printezis düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Obradovic, maç öncesi Fenerbahçeli taraftarlara seslendi, onlardan destek beklediklerini ve Olympiakos taraftarına da misafirperver davranmaları gerektiğini söyledi.

Zeljko Obradovic: Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum

Euroleague'de finale çıkan Fenerbahçe ve Olympiakos'ta başantrenörler Zeljko Obradovic ve Ioannis Sfairopoulos ile iki takım oyuncularından Ekpe Udoh ve Yorgo Printezis düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de başantrenör Zeljko Obradovic, rakiplerinin kalitelerini bildiklerini, final maçının çok farklı olacağını ve Fenerbahçe taraftarından misafirperver biçimde takımlarını desteklemelerini beklediklerini söyledi.

Antrenörlerin ve oyuncuların açıklamaları şu şekilde:

Zeljko Obradovic:

Finalin İstanbul'da olması bizim için en büyük motivasyobnlardan bir tanesi.

Ioannis Sfairopoulos:

Normal sezondan çok daha farklı bir maç olacak. Bu bir final maçı. Fenerbahçe sezonun en formda takımı. Ayrıca Avrupa'nın en iyi coach'u da onlarda. Onların favori olduğu bir gerçek. Biz de şansımızı sonuna kadar kullanacağız. Yarın elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı biliyoruz. Bundan eminiz.

ÖZET | Fenerbahçe - Olympiakos maç sonucu: 80-64

Obradovic:

Bu güzel sözler için Ioannis'e teşekkür ediyorum ancak favori olup olmamaız hiç önemli değil. Olympiakos çok kaliteli bir takım. Herhangi bir oyuncuya özel önlem almayı düşünmüyorum. Bu final maçı. Çok farklı olacak. Real Madrid'de Llul'a karşı önlem aldık ama 28 sayı attı. Demek ki bu çok da işe yaramıyor.

Yorgo Printezis:

Dün 5 dakika bile sevinmedik. Hemen diğer maçı düşünmeye başladık. Finale hazır olduğumuzu söyleyebilirim.

Ekpe Udoh:

Spanoulis'e önlem almamız gerekiyor. Onunla ilgili tüm hikayeleri biliyorum.

Obradovic:

3 senedir Final Four'a katılıyoruz. Bu da bizim kalitemizi gösteriyor. Kimle oynadığımız çok da önemli değil. Bunu başarıyoruz. Fenerbahçe Avrupa'da çok önemli bir takım olduğunu gösteriyor. Finale 2 yıl üst üste çıktığımız için mutluyuz. Olympiakos'un organizasyonunu biliyoruz ama öncelikle kendimize odaklanıyoruz. Burası Avrupa Ligi, NBA değil. Benzer yönleri var. Burada harika bir mücadele olduğunu herkes biliyor. Burada her maç önemli. Tabii ki final maçları her zaman daha önemlidir.

Final Four İstanbul'da ve çok fazla taraftarımız olacak salonda. Biz onları mutlu etmek istiyoruz. Olympiakos ve Olympiakos taraftarlarıyla aramızın iyi olmasını istiyorum. Bu sadece basketbol maçı. Özellikle Fenerbahçe taraftarına seslerniyorum, lütfen rakibimize ve taraftarına saygı gösterelim.

Sfairopoulos:

Antrenörlük yapmaya başladığınızda nereeye gideceğinizi düşünmezsiniz. Ben yıllar boyunca daha mütevazi olmayı ve iyi çalışmayı tercih ettim. Basketbolu çok seviyordum. İkinci lide oynadım belki iyi bir oyuncu değildim ama antrenörlüğe kendimi adadım. Basketbolun içinde kaldığım için çok mutluyum. Buralara gelmek için çok çalıştım. Hala da çok çalışmaya ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

Final Four'a ünlüler akın etti!




Haberin Devamı
YORUM YAZ