MENÜ

Trabzonspor-Başakşehir maç sonucu: 0-0

Süper Lig'in 32. haftasında Avrupa Ligi'ni hedefleyen Trabzonspor ile şampiyonluk iddiasındaki Başakşehir karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca nefes kesen mücadelede kazanan çıkmadı. Bir puanla dönen Başakşehir, şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Dün oynanan Kasımpaşa mücadelesi ile haftayı 3 puanla kapatan Beşiktaş, bu sonucun ardından Başakşehir'le arayı açtı ve şampiyonluğa çok yaklaştı.

Trabzonspor-Başakşehir maç sonucu: 0-0

Süper Lig’in en kritik maçlarından biri bugün Trabzon'da oynandı. Avrupa Ligi'ni hedefleyen Trabzonspor ile şampiyonluk iddiasındaki Başakşehir karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca nefes kesen mücadelede kazanan çıkmadı. Bir puanla dönen Başakşehir, şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

Yusuf Yazıcı, 9. dakikada ceza sahasının gerisinden kaleyi düşündü. Genç futbolcunun sert şutunda top farklı bir şekilde auta gitti. 11. dakikada Castillo'nun ceza sahasının biraz gerisinden kaleye yolladığı top az farkla dışarı çıktı.

Fırtına, Başakşehir kalesine art arda yaptığı ataklarla yükleniyor. 12. dakikada N'Doye'un şutu savunmadan sekti. Seken topu önünde bulan Yusuf Yazıcı, topu biraz sürerek sert bir şut çekti. Top, kaleci Volkan Babacan'ın ellerinde kaldı.

Başakşehir, 19. dakikada Adebayor ve Mossoro ikilisi ile önemli bir gol şansı yakaladı ancak Trabzonspor savunması çabuk dönerek tehlikeyi önledi.

Babacan korkuttu

22. dakikada N'Doye'un ayağı Volkan Babacan'a çarptı. Bir süre yerde kalan Babacan, oyuna kaldığı yerden devam etti.

Onazi'den müthiş şut, Babacan'dan harika kurtarış

29. dakikada sağ kanattan bindiren Visca, topu içeriye ortaladı. Visca'nın tehlikeli ortasında Onur Kıvrak topa hakim oldu. Bu atağın hemen ardından Trabzonspor yüklendi. Bordo-Mavili ekipte Onazi'nin ceza sahasının dışından çektiği sert şutta Volkan Babacan topu güçlükle çeldi.

İlk yarı 0-0'lık eştlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da aynı 11'lerle başladılar.

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonsor'da 50. dakikada N'Doye, ceza sahası içindeyken kaleyi düşündü. N'Doye'un şutunda top savunmaya çarparak kornere çıktı.

Öyle bir gol kaçtı ki...

Bordo-Mavili ekip, 52. dakikada direğe takıldı. Ceza sahasının dışından sert bir şut çıkartan Yusuf Yazıcı'nın bu şutunda top savunmaya da çarparak direkte patladı.

56. dakikada Başakşehirli Visca'nın şutunda top az farkla auta gitti.

Başakşehir, 68. dakikada inanılmaz bir gol kaçırdı. Visca'nın çaprazdan çektiği şutta top Onur Kıvrak'a çarparak direkte patladı. Dönen topu önünde bulan Mustafa Pektemek golü yapamadı.

82. dakikada Emre Belözoğlu'nun ceza sahası dışından çektiği sert şutta top direği yalayarak dışarı çıktı.

Mücadelenin son dakikalarında Başakşehir, rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. Visca'nın sert şutunu Onur Kıvrak güçlükle kurtardı.

Kalan bölümde de gol sesi çıkmadı. Trabzonspor ile Başakşehir, Süper Lig'in 32. haftasında 0-0 berabere kaldılar.


Lucescu oyun dışı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ