MENÜ

Boston - Cleveland maçı saat kaçta hangi kanalda? (CANLI İZLE)

NBA'de Doğu konferansı finalleri nefes kesiyor. İlk maçı kazanan Cleveland karşısında Boston ikinci maçı kazanarak seride umutlanmak istiyor. Peki, Boston - Cleveland maçı saat kaçta hangi kanalda? Ayrıca Boston - Cleveland canlı izle linki haberimizde...

Boston - Cleveland maçı saat kaçta hangi kanalda? (CANLI İZLE)

NBA'de Doğu konferansı finalleri nefes kesiyor. NBA Doğu grubunu lider olarak bitiren Boston, yarı final serisinde Washington serisini çok zorlanarak ve yorularak geçmesinin ardından Doğu Konferansı finallerinde Play - Off'ların en formda ekiplerinden biri olan Cleveland ile karşı karşıya geldi. İlk maçı kaybeden Boston, ikinci maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Cleveland ise ikinci maçı da kazanarak rahatlamak istiyor. Lebron James önderliğindeki Cleveland mı yoksa İssiah Thomas önderliğindeki Boston mu kazanacak? Boston - Cleveland maçı nefesleri kesecek...

Boston - Cleveland maçı saat kaçta hangi kanalda?

Boston - Cleveland maçı saat 3.30'da oynanacak olup TV8,5'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Boston - Cleveland ilk maçtan notlar...


Boston Celtics ile son şampiyon Cleveland Cavaliers arasındaki serinin ilk maçını, 117-104 misafir Cavaliers kazandı.

Saha avantajını ele geçiren Cavaliers’ı galibiyete, 38 sayı, 9 ribaunt, 7 asistle oynayan LeBron James ve 32 sayı, 12 ribauntla "double double" yapan Kevin Love taşıdı. Tristan Thompson da 20 sayı, 9 ribauntluk katkıda bulundu.

Üst üste 9 play-off maçında en az yüzde 50 isabetle 25 sayı barajını geçen LeBron James, Kerim Abdülcabbar (1970, 1977) ve Shaquille O’Neal’dan (2001, 2002) sonra bunu başaran 3. oyuncu oldu.

Celtics’te Jae Crowder’ın 21 sayı, 8 ribaunt, 5 asist, Avery Bradley’nin 21 sayı ve Isaiah Thomas’ın 17 sayı, 10 asistlik performansı mağlubiyeti önleyemedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ