MENÜ

Aziz Yıldırım'dan Advocaat'a: Gidemezsin!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son lig maçına çıkmadan Hollanda'ya dönmek isteyen Advocaat'a şart koştu.

Aziz Yıldırım'dan Advocaat'a: Gidemezsin!

Hollanda Milli Takımı ile anlaşan Dick Advocaat’ın Türkiye’den ne zaman ayrılacağı konusunda papatya falları açılmaya başlandı. Ülkesinden ‘Mayıs sonunda burada ol. Hazırlık maçları ve kampında takımın başında sen olmalısın’ baskısı yiyen 69 yaşındaki hoca, sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım’la bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkana durumunu açıklayan Advocaat, F.Bahçe’den lig bitmeden kopmak için izin istedi. Hocanın bu talebine ılımlı yaklaşsa da şart koşmayı ihmal etmeyen Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

‘ZARARLI ÇIKARSIN’

“Hem şampiyonluğu kaçırdık hem Türkiye Kupası’na havlu attık. Hal böyleyken ben sana ‘Git’ diyemem. Seninle kötü ayrılmak gibi bir niyetim yok. Bir şekilde orta yolu bulmamız şart. Erken ayrılmak istiyorsan önce önümüzdeki 2 maçı kazanalım. Bu periyotta G.Saray puan kaybı yaşarsa üçüncülüğü garantileyeceğiz. Avrupa’ya eleme oynamadan katılmaya hak kazandığımız zaman sana izin veririm.

Ama ‘Yok ben bekleyemem’ diyorsan sen bilirsin. Bizim de seni zorla burada tutacak halimiz yok. Ancak böyle bir yolu seçmen durumunda her türlü hukuki yola başvururuz. Bu işten sonunda zararlı çıkan da sen olursun.”

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ