MENÜ

Galatasaray'a transferde 3 büyük problem!

Golcü transferi için kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi çıkmaza girdi. Gomis kalbinde ritim bozukluğu olması, Negredo’nun bu sezon beklentileri karşılayamaması ve Martinez’in ise neredeyse bir yıldır oynamaması sarı-kırmızılı idarecilerin kafasını karıştırdı.

Galatasaray'a transferde 3 büyük problem!

Gelecek sezon ses getirecek bir takım kurmak için kolları erken sıvayan ve Alvaro Negredo, Bafetimbi Gomis ile Jackson Martinez transferlerinde çeşitli problemler yaşayan Galatasaray Yönetimi, B planını devreye sokmaya hazırlanıyor.

Gomis’in kalbindeki ritim bozukluğu ve Türkiye’nin iklim şartlarında sıkıntı yaşayabileceği endişesi geçerse, sarı-kırmızılılar futbolcuyu Swensea’dan 3-4 milyon euroya alabilir.Sezonu Middlesbrough’da kiralık olarak geçiren Valencialı Negredo’nun da bu sezon etkili olamaması yönetimin kafasında soru işareti yaratıyor. İspanyol golcünün de yine Gomis gibi 32 yaşında olması bu konuda Galatasaray’ın mesafeli yaklaşmasına neden oluyor. Listedeki diğer bir isim Jackson Martinez’in ise neredeyse 1 yıldır oynamaması özellikle Başkan Dursun Özbek’i düşündürüyor.

Eboue'den Zabaleta açıklaması!

Kolombiyalı forvetin düşük bir rakama kiralanması ve yine ücretinin önemli bir bölümünün Çinliler tarafından verilecek olması cazip olsa da Başkan Özbek’in bu konuda risk almak istemediği belirtildi. Yıldız golcülerle ilgili yaşanan bu gelişmeler yeni alternatiflerin çıkarılmasını gündeme getirdi.

Karar Abdennour’da

Öte yandan Galatasaray’ın stoper için listesinde bulunan Aymen Abdennour’un bonservisiyle değil kiralanma yöntemiyle transfer etmek istendiği belirlendi. Valencia’nın Monaco’dan 22 milyon euroya transfer ettiği Tunuslu stoperin kiralanması için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Skorer

İtalya’ya stoper seferi

Haberin Devamı
YORUM YAZ