MENÜ

Cenk Ergün'den transfer açıklaması

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Osmanlıspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cenk Ergün'den transfer açıklaması

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Arena'da Osmanlıspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılı taraftarların ilgi göstermediği maçta Galatasaray, rakibini 2-0 mağlup etti.

Goller, Sneijder ve Sinan Gümüş'ten geldi. Aslan, aldığı bu galibiyetle ligde puanını 58'e çıkardı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin bir basamak üzerinde yer aldı.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün,maç sonu basın mesnuplarının sorularını yanıtlarken, transferle ilgili sorulan soruya "Gelecek sezon Denayer olabilir, düşüncemiz var." cevabını verdi.

İşte o açıklamaları;

"Sezon bitene kadar hiçbir oyuncumuzla konuşma yapmayacağız. Hakan Balta'nın, Wesley'nin sözleşmesi devam ediyor. Sabri var, Chedjou var sözleşmesi biten. Josue gidiyor."

"Negredo konusunda bir görüşmemiz oldu. Bunları konuşmak bize negatif yansıyor. Bize oyuncu satmaya meyilli olan, ya da olmayan takımlar var. Zamanı gelince bunlar açıklanır."


Galatasaray-Osmanlıspor maç sonucu: 2-0





Haberin Devamı
YORUM YAZ