MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

19 Mayıs Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

DIVINE BOY’un zamanı geldi


Yazar: Gökhan Yalçınkaya

98 YIL ÖNCE BUGUN BİZLER ESARET ALTINDA YAŞAMAYALIM DİYE, SARI SAÇLI, MAVİ GÖZLÜ BİR ADAM, 7 DÜVELE MEYDAN OKUYARAK SAMSUN’A ÇIKTI, VE O GÜN MİLLETİMİZİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ.. Başta PAŞAM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere, o günlerden bugunlere cennet ülkemiz için canını veren tüm şehitlerimize rahmet ve şükranlarımı sunarken, tüm şehit analarımızın babalarımızın ellerinden öperim, Gazi’lerimiz de başımızın tacıdır, hepsine minnetarız.

1.AYAK:RUAT, son startında sert rakibi ‘’KURTÇABEY’’e geçilirken iyi duruma geldiğini belli etti, yarışa bakıyorum kim kovalayacak? çıkacak tempoyu verecek çekecek gidecek, bu kez bitirebilir. KUTLUERİNOĞLU, Ankara’da 4.kez denendi, yine olmadı bana göre rakiplerden ziyade oranın rakımına ayak uyduramıyor, Osmangazide bambaşka koşuyor. BABAMENDUH, geçen yarışında at tamamen düzeldiğini gösterdi, form tuttu mu devamını getirdiğini geçen sene Başkent de şov yaptığı dönemden anımsayabiliriz, ki kısa da kazanmış olsa da daha önce uzunlarda da 3 kez kazandığını hatırlatayım. YURTTAY, rakiplerinin diplerinde tehditkar şekilde dolaşıp durmaya devam ediyor, yatkın olduğu mesafede bu kez kabadayılık yapabilir. Son dönemde mükemmel form tutan AŞKARBEY, verdiği 4 aylık tedavi sürecinin ardından Bursadaki arkadaşlarımın düzenli idmanda olduğunu noksansız gireceğini söyledikleri IŞKINAT, aynı sözlerim kendisi içinde geçerli olan ve iyi de bir ekürisi bulunan GÖKBAKIR, zaman zaman ters yarışlar yaptığı için pencereden kuş uçmasın diyebileceğim TORNACI, at eksiltmeyeceğim bu yarışta diğer şanslı ihtimallerdir.

2.AYAK:Yaklaşık 3 aydır çok yakından takip ettiğim DIVINE BOY’un kazanma zamanı çoktan gelip geçti. İlk yarışında beri Onur’un da yakından ilgilendiği ve her startında kendisini bindiği safkanın bu kez kazanmasını bekliyorum, bankomdur.

3.AYAK:MISS MELEDOY’i çok beğeniyorum, evine hergün et tavuk balık getirmese de hiçbir zaman Pazar alışverişini ekmeğini peynirini eksik etmeyen bir at. Hazırlıklarını Ankara’da tamamladı, buraya geldi. Daha önce Bursa pistinde 2 kez koşup geçilmeyen kısrak ağır favorimdir. Verdiği 4 aylık aradan sonra taminkar bir ikincilik elde ederken artan kondüsyonuyla daha iyi netice elde etme olasılığı doğrultusunda FANCYCHANCY ile Bursanın en terso atlarından RAZİYE ANA ikilisi rakip gördüğüm hemcinsleridir.

4.AYAK:İlk startında makinada 4 boy kalmasına rağmen uzak çekerken bir anda dikkatleri üzerinde toplayan RUN FOR DERYA, yarışın haklı favorisidir. Ankara’daki çim performansını önemsemediğim, önceki yarında Bursa’da yem kenteri yapan süratli tay izlenimindeki AKYAZILI SILA, rakip gördüğüm tek isimdir.

5.AYAK:Bu kez oldukça uygun grubu bulan WASAHOF, çimdeki yarışını ölçü almadığım bir önceki kum koşusu tatminkar olan INDIGO, Bursada bu mesafedeki tek yarışında tatminkar ikincilik elde ettiğini hatırlatmak istediğim AŞKDENİZİ, takibimdeki GOLDERR HEARD tuttuğum atlar.

6.AYAK:Zor yarış. AŞIKBEY, KIZGINÖFKE, SHESHBESH, MEHMETİN ATI, MOLUHAN, MY CEM, EMİRGAN, LİDEREFE sıralamam.

1,2,4,8,3,9,5,6 // 6 // 1,5,3 // 2,1 // 3,4,5,1 // 18,6,13,4,10,3,11,9,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ