MENÜ

Ankara at yarış tahminleri - 18 Mayıs Perşembe

Perşembe Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Ankara at yarış tahminleri - 18 Mayıs Perşembe

18 Mayıs Perşembe Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

FLETA bu kez Maiden’den Çıkar

Yazar: Şair Gençer O

1.Ayak: 3 yaşlı tayların Maiden bu koşusunda 1400 metrede formda birkaç tay bir öne çıkacaktır. Son yarışında banko olarak önerdiğim Kutlukız ikinci kalmıştı. Out Of Control isimli aygırın yavrusu olan bu tay baba kardeşi Vasilly gibi çim pistte iş yapacak bir at olup yine favorimdir. Vasilly ise az farkla kaybettiği yarıştan sonra plasede şans verdiğim arıkandır. El Hamse, Desolator, Rock Of Sea form durumu ile yazılabilir konumda olan diğer atlardır.

2.Ayak: 3 yaşlı tayların bu grubu 1400 metrede Şartlı-3 koşuda mücadele edecek. Kariyerindeki ilk çim yarışı kazanarak formunu inkar etmeyen Onurkan 1.11.49’luk derecesi sonrasında 1400 metrede iddialıdır. Son yarışında 1200 metre çimde 1.12.70 yaparken 5încilikte kalan Lady Nur bu tayın en ciddi rakibidir. Koşu gören Manticore sürpriz atımdır.

3.Ayak: 1200 metre çim pistte yapılacak olan bu yarış hand-15 düzeyli olup dişiler arasında yapılacaktır. Koşuda ilk şansı 1 nolu Seyyahkızı’na vereceğim. Ankara’da 1300 metrede Kv6 galibi olan Seyyahkızı son birinciliğini ise kum pistte 1400 metrede elde etti. Bu aralar formunda ilerleme olan kısrak iyi aprantisi ile başarılı olduğu çim pistte favorimdir. Son yarışında Alburak kızı ile beraber sürprize önerdiğim Benazir Kız bu kez ikinciliği sonrasında favoriler arasında olacaktır. Çim pistte farklı koşan Bella Miya, İstanbul’dan gelen Buharalı, Irkım ve Karagülüm diğer şans verdiğim atlardır.

4.Ayak: Son koşusunda kalitesinden bahsettiğim Win The West çim pistte hiç işlememiş olup tabela dışında kalmıştı. Anne hattı kumcu olsa da babası Win River Win’in çimde başarılı olan yavrularını feyz aldığımız Win The West kum pistteki başarısı ile bu koşuda yeniden başa güreşecektir. Deucalion önünde 1400’ü 1.27.78 ile kazanan Has Yağız rakibi olacaktır. En iyi dereceye sahip olan Ayrton geçtiğimiz yıl bu mesafede Gürsoyhan önünde açık yarış kazanmıştı. Mister Rain be Bogdanovic yarışın sürpriz taylarıdır.

5.Ayak: 4 ve daha yukarı yaşlı Arap atlarının bu yarışında üç ata şans vereceğim. İstanbul’dan tanıdığımız Gölcük Aslanı çim pistte bu rakipler ile baş edebilecek bir isimdir. Son yarışında bombaya önerdiğim Natuhay ve favorilerden biri olup üçüncülükte kalan Vicdansız favorime rakip gördüğüm atlardır.

6.Ayak: Son yarışında 1200 metre çimde 1.12.17 derece yaparak Beddish ardında ikinci olan Fleta çim pisteki etkili koşularına devam etti. Bugüne kadar 6 çim yarışta 4 ikincilik yapan ve tabeladan düşmeyen Fleta uygun rakipler arasında Maiden’den çıkmaya çok yakındır. Uhtu Puhti, Reborn, Benidorm, Lagrimas ve Beynam şanslı olacak diğer taylardır.

12,11,2,1,7 // 2,8,6 // 1,2,5,3,6,10 // 3,5,1,2,7 // 3,6,9 // 14

Haberin Devamı
YORUM YAZ