MENÜ

Osmanlıspor'da Ender Yurtgüven'den Hakan Balta açıklaması

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan Osmanlıspor'da Hakan Balta iddiaları üzerine genel menajer Ender Yurtgüven açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor'da Ender Yurtgüven'den Hakan Balta açıklaması

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalarda bulunan Yurtgüven, basında çıkan transfer haberlerine de açıklık getirdi.

Yurtgüven’in yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"Gelecek sezon planlamaları başladı"

Beklemediğimiz bir sonuç. Özellikle skor anlamında bizi üzdü. Son zamanlarda istediklerimizi yapamıyoruz ama daha iyisi olmalı diye düşünüyorum. Teknik adam konusunda da değişikliğe gittik. Takımı tanımaya çalışıyor. Gelecek sezon için planlamalarımızı yapıyoruz.

Gelecek sezon inşallah hocamız Hamza Hamzaoğlu ile yola devam edeceğiz. Bizim ligdeki hedefimiz de belli. Osmanlıspor olarak, Spor Toto Süper Lig’de ilk 5 sıra içinde yer almak istiyoruz.

Hakan Balta'nın yeni takımı belli oldu

"Hakan Balta'yla görüşme yok"

Hakan Balta değerli bir futbolcu. Ben böyle bir futbolcunun bu tarz haberlerle bu duruma düşürülmesi hoş değil diye düşünüyorum. Bazı simsarlar arada bizim de adımızı geçirerek piyasa yapmaya çalışıyor. Ne bizim ne de hocamızın Hakan ile bir görüşmemiz olmadı. Kendisiyle ilgilimiz alakamız yok. Transfer komitesi olarak bir toplantı yapmadık ama şahsi kanaatime göre böyle bir şey yok.

"Osmanlı, Avrupa'nın dikkatini çekti"

Sadece Musa Çağıran olarak değil 1-2 futbolcuyla ilgili de benzer şeyler sorulacak. N’Diaye olsun Oumar olsun… İsimleri transferde anılıyor. Osmanlıspor, Avrupa’nın da dikkatini çekti. Pek çok oyuncumuz takıma katkı sağladı ve ön plana çıktılar. Çeşitli iddialar ortaya atıldı. Şu an için resmi bir teklif yok kulübümüze. Sözleşmesi olan bir futbolcuyla bazı kulüplerimiz görüşmeye yaptıysa biz de bunu tespit edersek, bunun çok ciddi yaptırımları olacaktır. Böyle bir şey saptarsak gerekli prosedürleri uygulayıp, o kulübün ceza alması için elimizden geleni yapacağız.

Kulüple görüşmeden direkt futbolcuyla görüşme olamaz. Bir resmi görüşmemiz olmadı. Eğer kulüplerden biri bizim haberimiz olmadan böyle bir şey yaparsa, TFF gereken şeyi yapacaktır. Biz, iddiaların çıkma sebebini araştırıyoruz. Bize gelen resmi bir teklik yok. Futbolcuya direkt teklif varsa ve ortaya çıkarsa gereken yapar. (Ajansspor)

Ankaragücü İsmet Taşdemir'le yolları ayırdı

Haberin Devamı
YORUM YAZ