MENÜ

"Löw Kerem'i 3-4 kere aramış"

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw’e olan yakınlığıyla bilinen futbol adamı Ali Polat, Kerem Demirbay’ın milli takım tercihini değerlendirdi.

"Löw Kerem'i 3-4 kere aramış"

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Polat, çarpıcı ifadeler kullandı. Polat’ın Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"Löw, Kerem Demirbay’ı 3-4 defa aramış"

Türkiye, gurbetçi oyuncuları milli takıma kazandırma konusunda sıkıntılı. Almanya’da halen Türkiye yetkilisi olmadığından ulaşması sıkıntılı. Almanya’da bir büro yok. Almanya da kendi takımlarına kazandırıyor. Löw de 3-4 defa Kerem Demirbay’ı aramış. Dün akşam geç saatlerde yine aramış ve ikna etmiş. Kerem’in kalbi Türkiye için atıyordu. Ben Löw’ün beğendiği bir oyuncu olduğundan dolayı, Almanya’ya son 10 yıla damga vuracak bir isim diye düşünüyorum. Türkiye Milli Takımı için Mesut Özil gibi bir oyuncu kayboldu.

"Kerem Türkiye için oynamak istemişti"

Mesela kadınlarda Hasret Kayıkçı şu anda Almanya Milli Takımı’nda oynuyor. Almanya’da büromuz yok, yetkililer yok. Kime ulaşılacak? Eski Almanya’da oynayan gurbetçi oyuncularımız var. Çok büyük isimler var. Fatih Terim o ekibi birleştirip Almanya’da bir ekip kurabilir. Kerem’in milli takımda oynamak istediğini çok iyi biliyorum. Büyük bir yetenek. Türkiye açısından kötü oldu. (Ajansspor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ