MENÜ

Kerem Demirbay: Almanya Milli Takımı'nı seçtim...

A Milli Takım'da oynayacağını bildiren ancak kararını son anda değiştiren Kerem Demirbay Fanatik'e konuştu. 23 Yaşındaki futbolcu "İki takıma da ayıp olacak ama Almanya'yı seçtim" dedi

Kerem Demirbay: Almanya Milli Takımı'nı seçtim...

Kerem Demirbay gerçeğine Fanatik ulaştı. Sıcağı sıcağına Fanatik'e konuşan Kerem Demirbay "Son dakika kararımı değiştirdim ve Almanya Milli Takımı'nı seçtim" dedi.

23 yaşındaki futbolcu "İki tarafa da ayıp olacak ama ben Almanya Milli Takımı'nı seçtim. Doğrusunu söylemek gerekirse Almanya'yı seçtim, bununla ilgili birşey söylemek istemiyorum. İki Milli Takım beni istedi. Son kararımı verdim o da Almanya oldu." ifadelerini kullandı.

Neden Almanya'yı seçtin, aileninin bu kararında etkisi oldu mu? sorusuna ise Kerem "Bu konuda konuşmak istemiyorum" diye cevap verdi.

Başka milli takımlarda oynayan Türk asıllı futbolcular

Daha sonra Hoffenheim resmi sitesinden, Kerem Demirbay'ın açıklamalarına yer verildi.

Demirbay, "Joachim Löw tarafından Konfederasyon Kupası kadrosunda çağrıldığım için çok mutluyum. Sonuçta burada doğan ve büyüyen biri olarak Alman Milli Takımı forması giymek hayalimdi. Bu hayalimi gercekleştirdiğim için ve Almanya Milli Takımına çağrıldığım için gurur duyuyorum" diye konuştu.

Yakup Çınar / Fanatik.com.tr ÖZEL

Not: Haberin ses kaydını aşağıdaki linki tıklayarak dinleyebilirsiniz...


Kerem Demirbay seçimini yaptı!


Haberin Devamı
YORUM YAZ