MENÜ

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları

Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci İstanbul yarış programını değerlendirdi.

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları

17 Mayıs Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci İstanbul yarış programını değerlendirdi.

Cazip programda ilk ayak risk edilebilir

Yazar: Ümit Bekmezci

1.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen Beleki'nin yetenekli aprantisiyle kazanıp birincilik özlemine son vermesini bekliyorum.

2.AYAK: Tırnağının ucuna gelen atımız Nuşanınoğlu, uygun kilosuyla çıktığı gibi bitirebilir. Son koşularını kazanan Olgunbaba ve Aslansütü ikilisi öncelikli rakiplerimizdir. Korcan ve Anılkaya sürprizde şans verdiğim safkanlardır.

3.AYAK: GR.I Çaldıran Koşusu başta olmak üzere antrenörü olarak bir çok zafer kazandığım süratli kısrak Gökçenil'in temsilcisi olan Abrosive'i ilk startına mükemmel hazırladık ve ekip olarakta kazanmasını beklemekteyiz. Tay yarışı diye rakip arayanlara ise; Bennato ve Kevser Hanım'ı öneririm.

4.AYAK: Formunda önemli gelişmeler görülen Karaheves'e mesafeye olan yatkınlığıyla ilk şansı veriyorum. Dişine göre rakipleriyle yarışacak olan Nevhat ikinci şans verdiğim isimdir. Torun Rüzgar seri stiliyle çıktığı gibi bitirebilir. Khan of Ghost ve Fire Flame ikilisi sürpriz.

5.AYAK: Eski havasını bulan Urfagülü denk rakipler yanında çok şanslıdır. İlk startında yetenekli bir tay olduğunu gösteren Storm Sea Swell, artan tecrübesiyle yine söz sahibi olabilir. Mob Rules ve El Gambo daha sonraki ihtimallerdir.

6.AYAK: Uzun süre ara veren atımız Dirty Harry, dinçlikle etkili olacaktır. Ahırlar bölgesinde çok konuşulan Padrino, seri stiliyle birinciliğin diğer güçlü adayı olur. Voli, Lovely Prens, Skorer, All Accounted For ve Maraz Han sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

1
12-8-6-11-5
5-1-6
8-6-7-5-4
2-4-5-3
1-4-3-6-5-9-12

Haberin Devamı
YORUM YAZ