MENÜ

Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turu rövanş maçında Sturm Graz ile 2-1'in rövanşında Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Peki "Fenerbahçe turu nasıl geçer?" sorusunun cevabı haberimizde...

Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe 3. Ön eleme turu ilk maçında Avusturya ekibi Sturm Graz'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe aldığı bu galibiyet ile ikinci maç öncesi avantaj yakaladı. Sarı-lacivertli taraftarlar "Fenerbahçe turu nasıl geçer?" sorusunun cevabını arıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe turu nasıl geçer?


Temsilcimiz hertürlü galibiyet ve beraberlikte turu geçen taraf olacak. 1-0'lık mağlubiyette dahi bir üst tura çıkacak Fenerbahçe 2-1 yenilirse maç uzatmalara gidecek. 2 farklı mağlubiyetlerde ise Avusturya ekibi Sturm Graz turu geçen takım olacak.

Fenerbahçe - Sturm Graz ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda 3 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak mücadelenin yayıncı kuruluşu henüz açıklanmadı. Yayın ile ilgili detaylar burada olacak.

Fenerbahçe'de son durum

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yeni sezon hazırlıklarının ilk aşamasını Düzce'de Topuk Yaylası'nda gerçekleştiren Fenerbahçe ardından Avrupa kampı için İsviçre'ye geçti. Burada Lozan kentinde ikinci etap kampına devam eden Sarı-Lacivertliler hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlandı.

İlk hazırlık maçını Düzce'de Juventus Bucuresti'ye karşı oynayan Fenerbahçe bu karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Ardından İsviçre'de dört hazırlık maçı daha yapan Fenerbahçe ilk olarak Sporting Club Portugal ile karşılaştı ve maçı 2-1 kaybetti. Devamında Olympique Marseille'ye 1-0 yenilen Fenerbahçe, Athletic Bİlbao ile 0-0, AS Monaco ile ise 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe her hazırlık maçında biraz daha olumlu sinyaller verse de hala hazır olmadığı bir gerçek. Bu Sarı Kanaryaların Sturm Graz karşılaşmasında en büyük handikapları olacaktır. Doğru transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe, bu transferler takıma tam uyum gösterdiğinde şu ana göre çok daha iyi hale gelecektir.

Gelenler: Nabil Dirar (AS Monaco), Mathieu Valbuena (Olympique Lyonnais), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Idriss Carlos Kameni (Malaga), Mauricio Isla (Cagliari)

Gidenler: Emmanuel Emenike (Olympiakos), Beykan Şimşek (Sakaryaspor-Kiralık), Ertuğrul Taşkıran (Boluspor), Volkan Şen (Serbest)

Haberin Devamı
YORUM YAZ