MENÜ

Elazığ at yarış tahminleri - 17 Mayıs Çarşamba

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

Elazığ at yarış tahminleri - 17 Mayıs Çarşamba

17 Mayıs Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

CAPPADOCIA’ya sığınıyorum

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK: DENGİZKIZI favorimdir. Tecrübeli pilotu burada koşacak atlardan dördünü çalıştırdı aralarından kendisini tercih etti, ki kısrak yarış koştukça formunu geliştirdiğini, ilk yarışında boşlukta dördüncü kalıp, ikinci yarışında kazanan atla arasındaki farkı 1 saniyeye indirmesinden anlayabiliriz, ayrıca mesafe istiyor, bu kez 100 metre uzuna çıkacak. Rakip gördüğüm ilk isim ATOM YILDIZI ve ekürisi için öncelikle Çelik ekürisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, hayatlarının ilk yarışını koşan atlar, biri jokeyini düşürüyor, ardına ekürisi de ona takılıp düşüyor, bu kadar talihsizlik olmaz. Bu kez yarış şansları yanlarında olsun diyorum, kısrakları bir kez daha görmek istiyorum. Sonrasında UÇARKIZI, tutuyorum, kısrağın yarış koştukça oturmaya başladığı aşikar, ki son ikinciliği onu buranın favorisi yapacaktır, ara sürecinde tedavisi yapıldı, dinçlikle kazanabilir. Son startında şehrin baş taylarından ‘’Satanhan’’ın kazanıp ‘’Uçarkanat’’ın ikinci olduğu yarışta, bu iki atı dışarı atarsak diğer önünde bitiren atlarla arasındaki performansın bu gruba yeterli gördüğüm BİRŞİKHANIM da sürpriz adayımdır.

2.AYAK:GOBAKLI, yeniden form tuttuğunu geçen hafta gösterdi. Bu at form tuttu mu devamını getiriyor. En basit örneği yakın zamanda Diyarbakır sezonunda üç yarış üst üste geçilmemişti mesela, azalan 5.5 kiloluk sıkletiyle stili rakiplerine rağmen yine vurabilir. TEKİNEFE, son yarışında hem ters mesafede hem de 59.5 kiloda koştu, bu kez hem sevdiği uzuna hem 50 kiloya dönüyor, ideal koşullarına kavuşmasına olumlu tepki vermesi yüksek ihtimaldir. BABA SÖNMEZ, her geçen gün daha iyi duruma geldiğini belli ediyor, bu at mesafe ayırt etmiyor, 5 aylık kazanamama hasretini dindirebilir. DİLŞADOĞLU, son startını ölçü almıyorum, at gününde değildi, doğaldır, hangimiz hergün normaliz ki? Hem bir önceki kısa vadeli yarışındaki beşinciliği hem de ondan önceki ‘’Vindirhat’’ gibi iyi bir at arkasına yaptığı ikinciliği bu gruba yeterli. Aradan sonra yarış gören Ferit’in de tercihlemesiyle hedefin bura olduğu hissiyatına kapıldığım ABJARKAYA ile istikrarlı formuyla PALA TUMBUL, koşuda söz sahibi olabilceğini düşündüğüm diğer atlardır.

3.AYAK:Verdiği 3.5 aylık aradan sonra koştuğu ilk yarışını kolay kazanan, ardına koştuğu Kısa Vadeli yarışındaki üçüncülüğü bu gruba yeterli olan, bölgenin başjokeylerinden MEHMET TAŞKAYA’nın kendi hazırladığı yaşlı kurt CAPADOCIA, bankomdur.

4.AYAK:Süratli gidecek kısa mesafeli yarış en çok VOLKANIMSIN’a yarayacaktır. 60’tan 55’ düşen, aradan sonra iki yarış görüp artık nefesi düzene bindiren RACON, üstün sürat KIYAMET, ters at SAALİH, rakip sıralamamdır.

5.AYAK: ÖZKANIM, ALNURA, ATOMKARINCA KIZI, CEMİLEKIZI, KRALİÇE ECRİN öne çıkardıklarım.

6.AYAK:Yarış süratli giderse şansını yüzde 90, yavaş giderse yüzde 10 gördüğüm DORUGÜZEL, 4.5 ay aradan sonra iki yarış görüp yeterli kıvama gelen BEYHAK, bu piste ilk kez çıkacağı için dikkat diyeceğim ULUÇINAR, istikrar abidesi DİLAVERAĞA, ters at YILDIRIMGÜZELİ, eli kulağındaki KARAMÜHÜR sıralamamdır.

6,1,10,3 // 9,11,8,5,4,1 // 4 // 1,8,3,9 // 10,1,2,4,9 // 3,5,4,1,2,10

Haberin Devamı
YORUM YAZ