MENÜ

Turkcell Platinum Bosphorus Cup'ta büyük kupa Orient Express VI'nın

Bu yıl 11-14 Mayıs 2017 tarihlerinde 16.’sı düzenlenen Turkcell Platinum Bosphorus Cup yelken yarışlarında büyük kupayı kucaklayan ekip Bülent Atabay liderliğindeki “Orient Express VI” oldu. 2002 yılında ilki gerçekleşen organizasyonda kupayı ilk kazanan isim olan Atabay, 2016’da ikinci, bu yıl ise üçüncü şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

Turkcell Platinum Bosphorus Cup'ta  büyük kupa Orient Express VI'nın

Türkiye’nin uluslararası arenadaki en önemli spor orgazanisyonlarından biri olan Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2017’de şampiyonluk Bülent Atabay kaptanlığındaki Orient Express VI yelkenlisinin oldu. Atabay böylece 2002’deki ilk Bosphorus Cup’tan sonra üst üste iki yıl mutlu sona ulaşıp, şampiyonluk sayısını 3’e çıkardı. Üç yarışın yapıldığı son gün, Caddebostan’da yelkenliler 9 knot’ıbulan rüzgar eşliğinde sıkı bir mücadele çıkardılar. 4 günlük heyecan sonunda Orient Express VI şampiyonluğa erişirken, İstanbul Cerrahi-Cheese ikinci, Farrfara da üçüncü oldu.

Turkcell platinum Bosphorus Cup’ta büyük kupanın sahibi Orient Express VI ekibi, Kalamış Marina’da düzenlenen ödül töreninde Döner Trofe Kupası’nı evlerine götürmek üzere aldılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ