MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - Şair Gençero'nun yorumları

Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençero günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

Bursa at yarış tahminleri - Şair Gençero'nun yorumları

15 Mayıs Pazartesi Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençero günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

PAMUK NİNE İstediği tempoyu kuracağı bu yarışta çok şanslıdır

1.Ayak: Altılı Ganyan’nın ilk ayağında Stormbell iyi form durumu ile favorimdir. 13 Mart günü kazandığı 1400 metre koşu ile öne çıkmaya başlayan Stormbell 1900 metrede Şubar ardında ikincilik yapmıştı. 17 Nisan’da bu kez Çölan Rüzgarı önünde 1800 metrede kazandı. Son olarak 1300 metrede Bezmi Alem kazanırken Miss Turkey ardında üçüncü olan Stormbell iyi hazırlandığı bu koşuda start problemi yaşamaz ise kazanabilir. İki koşudur ikinci kalan Çölan Rüzgarı rövanşı almaya çalışacak. Who Is That Chick, Tropical Storm, Pin Up ve Little Bird şans verdiğim diğer atlardır.

2.Ayak: Hand-14 olan bu yarışta ilk şansı 1 nolu Berbatov’a vereceğim. 8 Mayıs’ta katıldığı son yraışında Yaylalı kazanırken Külünk rüzgar ardında üçüncü kalan bu tay üç aylık aradan sonra koşmuştu. İlk kez farklı bir binici ile apranti Onur Yıldız ile koşacak olan tay favorimdir. Kocaeli pistindeki son yarışı iyi olan Nehir Can rakip olarak düşündüğüm isimdir. Flush royal, Namtar ve Alveroğlu’nun Pan River’ın kardeşi olan tayı Kind Act, Lion Master isimli atları ise sürpriz atlarımdır.

3.Ayak: Bursa Jandarma Koşusu 1800 metrede yapılacak olup KV7 düzeyli bir koşudur. Son yarışında İstanbul’a gelip Kv8 koşan Ontuğ tabela dışında kalmış olsa da sevdiği Bursa pistinde çok iyi sonuç alabilecek bir isimdir. DB ile girdiği 5 kum yarışta 3 birincilik, 2 ikincilik yapan tayın favori olması doğaldır. Babaferhat, Predestination, Just Run, Pepito ve Zulfo Kırve koşu kazanacak formda olduklarından dolayı rakip olarak sırayla yazabiliriz.

4.Ayak: Tempo yarışlarını iyi yapan Pamuk Nina son olarak Rengül’ün kazandığı 2100 çim yarışında 4’üncü kalmıştı. Bursa ve İzmir’deki son iki kum yarışını kazanan ve aradaki çim yarışlarında geçilen Pamuk Nine bu rakipler arasında kazanmasını beklediğim safkan olup banko öneriyorum.

5.Ayak:
Geçtiğimiz yılın son üç aylık döneminde çok iyi koşan Tamerlano 4 yarış kazanmıştı. 1400-1600 metre olan bu yarışlardan sonra ıslak pistte İlkaan’ın kazandığı koşuda 3’üncü olup kısa bir süre ara veren bu arıkan Bursa ve Kocaeli pistindeki son iki yarışında yeniden toparlanmış bir görüntü verdiğinden bu grupta favorimdir. Rainy Man arkasında ikinci kaldığı koşu sonrasında Toro Toro rakibi olacak isimdir. Sadık Ağa, Sawyer ve Arpello sürprize yazılabilir atlardır.

6.Ayak: Arap taylarının yer alacakları bu koşuda Öksüzbey ilk şansı verdiğim taydır. Manidar gibi güçlü bir rakip ardında ikinci kaldığı koşudan sonra çok şanslı gözüküyor. Cömert Çocuk, Yenişarlı, Aykara, Tumbuledessa, Halay Başı rakibi taylardır.

7,9,2,10,3,1 // 1,2,6,5,4,8 // 1,6,2,3,4,5 // 5 // 4,5 // 8,4,11,3,10,6

Haberin Devamı
YORUM YAZ